De ce avem nevoie de un site?
Share Button

Indiferent de tipul de afacere, orice firma are nevoie si de prezenta online si nu doar in cazul in care clientii se asteapta ca firma sa aiba si un site,  ci si pentru faptul ca un site web este o foarte buna metoda prin care se poate largi piata.

Daca nu aveti un site web ar trebui sa va ganditi cum va vor putea gasi clientii si pe cine vor gasi daca nu vor gasi compania dumneavoastra. La ultima intrebare raspunsul este simplu, vor gasi firmele competitoare.

Daca vreti sa va creati un site web care sa va aduca o identitate online va recomandam It Exclusiv.

71% dintre persoanele care utilizeaza internetul intra pentru a cauta servicii si produse din zona lor de interes si prefera sa gaseasca aceste produse online decat sa caute prin cataloage tiparite, in directoare de firme sau in pagini aurii respectiv in carti de telefoane. Sunt si cateva motive pentru care oamenii prefera sa caute online.

In primul rand mediul online este usor de accesat. Clientii pot sa vada portofoliul unei firme si sa afle mai multe despre anumite produse chiar si atunci cand magazinul este inchis.

Cu ajutorul internetului accesul la informatii este mult mai rapid iar un site va furniza mult mai multe informatii decat aplicatiile de genul pagini aurii. De asemenea pe internet nu exista presiunea de cumparare si clientii nu trebuie sa se deplaseze pentru a vedea produsele pe rafturi.

Unul dintre cele mai bune mijloace prin care va puteti servi clientii este furnizarea informatiilor legate de o anumita afacere sau de serviciile acesteia.

Un site va oferi informatii despre o companie in fiecare zi indiferent de ora si tocmai de aceea este mult mai convenabil sa va promovati afacerea online. Cand un site web este orientat spre clienti va va fi mult mai usor sa gasiti si alte metode prin care sa va promovati afacerea.

In ceea ce priveste discutiile telefonice, stim cu totii cat de neplacut este sa raspundeti tot timpul la aceleasi intrebari. Foarte mult timp se pierde pentru a raspunde la intrebarile clientilor pe care acestia le pun inainte de a achizitiona un anumit produs.

Prin intermediul unui site web puteti sa le oferiti acestor clienti si potentialilor cumparatori raspunsurile pentru intrebarile frecvente. Acest lucru demonstreaza ca va pasa de ei dar in acelasi timp si ca ati redus foarte mult timpul pe care il petreceati la telefon.

Investitia intr-un site de o foarte buna calitate va ajuta sa va sporiti credibilitatea in afacerea pe care o aveti. Costurile pentru mentanta se vor reflecta in credibilitatea crescuta pentru o afacere dar vor aduce cu timpul si alte avantaje.

Daca incepeti cu site-ul si extindeti imaginea online prin activitati social media, toate afacerile pot sa sporeasca interactiunile cu clientii ceea ce este un lucru foarte important pentru succesul unei afaceri.

Desi o parte din discutiile cu clientii se vor desfasura pe retelele de socializare un site este  o carte de vizita pe care va recomandam sa o prezentati clientilor la standarde inalte date de un design foarte bun dar si de calitatea informatiilor.

optimizare seo

Leave a Comment