De ce sa cumparati un Apple Pencil?
Share Button

Apple Pencil este un stylus creat special pentru iPad Pro, care poate fi principala atractie a tabletei gigant. Acesta poate fi achizitionat separat de catre toti cei care isi doresc sa fie creativi si precizi in schitele sau desenele pe care le realizeaza.

Dupa cum putem afla si prin vizitarea site-ului oficial al companiei americane, Apple Pencil este atat de familiar, incat vom avea impresia ca il folosim de foarte mult timp, chiar daca il tinem in mana pentru prima data. Este deosebit de usor de utilizat, incat nu avem nevoie de experienta. iPad Pro poate face diferenta intre o atingere cu degetul si una cu Apple Pencil.

Acum este deosebit de usor sa desenati linii de grosimi diferite, iar datorita celor 2 senzori de inclinare incorporati, este suficient sa inclinati mana pentru a crea efecte de umbrire. Practic, nu exista limite in ceea ce puteti face cu acest stylus Apple, astfel incat veti putea sa va utilizati creativitatea la capacitate maxima.

Este foarte usor sa incarcati Apple Pencil prin conectorul Lightning, care se poate conecta la iPad Pro. Aveti nevoie de doar 15 secunde de incarcare pentru a-l putea folosi pentru 12 ore, iar daca il veti incarca complet, veti putea folosi stylusul pentru 12 ore. Din fericire, este compatibil cu aplicatiile pentru iPad din App Store.

optimizare seo

Daca doriti sa adnotati un fisier PDF sau un document cu scrisul dumneavoastra de mana atunci cand trimiteti un email, cu Apple Pencil este posibil. Puteti, de asemenea, sa il utilizati cu succes in aplicatia Paper by Fiftythree, deoarece va ajuta sa desenati, sa colorati sau sa scrieti si sa schitati.

Apple Pencil poate fi deosebit de util, atat pentru a fi utilizat in scop personal, cat si profesional. De fiecare data cand veti fi creativ, trebuie doar sa aveti cu dumneavoastra iPad Pro si Apple Pencil, indiferent de locul in care va aflati. Creativitatea dumneavoastra va fi rasplatita cu usurinta cu care veti putea realiza cele mai interesante desene, dar si cele mai precise schite.

Inca o data, Apple reuseste sa ne surprinda cu un produs performant, de care cu greu va veti mai desparti. Utilizatorii Apple nu s-au lasat intimidati nici de slaba functionare a unui acumulator iPhone 5 si ca atare au achizitionat cele mai noi produse ale gigantului american.

Astfel, marul muscat este un logo pe care multi dintre noi il au in propriile locuinte sau la locurile de munca. Pentru unii dintre iubitorii de gadget-uri, achizitionarea unui iPad sau a unui iPhone este un moft, dar pentru altii este o necesitate. Functiile acestor dispozitive ne incanta si ne usureaza viata, fiind concepute pentru a raspunde necesitatilor noastre.

Daca va doriti sa achizitionati un iPad Pro, este dificil sa rezistati tentatiei de a comanda si un Apple Pencil, mai ales ca fara acesta utilizarea tabletei poate parea fara farmec. Asadar, daca inca nu ati cumparat noua tableta Apple, nu este tarziu sa o comandati de acum, mai ales ca este posibil sa asteptati cateva saptamani pana cand va ajunge la dumneavoastra.

Leave a Comment