De ce sa folosesti un termostat Logictherm c7rf?
Share Button

Incalzirea locuintelor noastre este foarte importanta si tocmai de aceea depunem toate masurile necesare pentru a imbunatati in permanenta acest aspect.

Pentru a obtine o temperatura constanta si uniforma in interiorul locuintei, un dispozitiv foarte bun de control si mentinere a temperaturilor in acest sens este un termostat logictherm c7rf, produs care eficientizeaza pe deplin transferul termic in interiorul unei incinte.

Acest termostat logictherm c7rf este unul programabil, lucru care reprezinta inca din start un avantaj major, deoarece setarile, o data facute, vor avea menirea sa comande pornirile centralei si implicit stabilizarea temperaturilor, fara a mai fi nevoiti sa intervenim de fiecare data. Produsul este usor de programat, in functie de zilele saptamanii, asigurand o constanta a temperaturilor, astfel incat confortul sa fie resimtit in intreaga incapere.

Temperatura poate fi ajustata pe timpul noptii si chiar si in perioadele in care nimeni nu este prezent in spatiul respectiv, drept pentru care putem considera acest lucru ca fiind avantajos. Deoarece aparatul nu poate comanda incalzirea incintei, fiind programat in acest fel, caldura nu va fi produsa, iar costurile vor scadea in acest fel.

Practic acesta este inca un lucru foarte important ce caracterizeaza incalzirea individuala, fata de sistemul centralizat, in cea dintai situatie beneficiarul fiind de fapt cel care isi stabileste consumurile. Programele termostatului se repeta in mod ciclic, automat, iar functionarea nu intampina dificultati deoarece produsul are implementat un cod de siguranta unic.

Produsul nu depinde de legatura electrica, el fiind de fapt un aparat ce transmite semnale centralei termice pe principiul unui emitator, iar centrala primeste aceste semnale, interpretandu-le prin pornirea sau oprirea cazanului. Programele alese pot fi introduse in mod repetititv, astfel incat nu mai este nevoie sa redefinim intervalul setat de temperaturi.

Termostatul poate fi mutat, tocmai datorita faptului ca nu este conditionat de legaturi electrice, produsul putand fi amplasat oriunde, cata vreme nu se depaseste intervalul maxim admis la care termostatul poate functiona, si anume 50 de metri in spatiu deschis si 30 de metri in interiorul cladirilor.

Acest lucru inseamna suficient de mult atat in cazul in care vorbim despre o locuinta individuala, cat si despre spatii medii de birouri. Aceste termostat este compatibil cu majoritatea centralelor termice utilizate in Romania, drept pentru care orice utilizator se poate bucura de beneficiile acestui produs menit sa ne asigure un plus de confort.

Un astfel de termostat este dotat si cu o functie speciala care asigura prevenirea blocarii pompei, iar precizia de afisare depaseste valorile produselor similare de pe piata, fiind deosebit de exacta, cu luare in calcul a unei marje de ±0,5°C. Produsul poate fi gasit in magazinul http://www.shop-einstal.ro, alaturi de toate specificatiile tehnice necesare.

Datorita avantajelor, un astfel de termostat este din ce in ce mai cautat de catre utilizatori. Masura confortului se poate exprima deseori in grade Celsius si tocmai de aceea majoritatea beneficiarilor fac tot ceea ce le sta in putere pentru a conserva temperaturile pe timpul iernii, fara a fi nevoiti insa sa investeasca sume foarte mari de bani in acest sens.

Din acest punct de vedere, aceste produse sunt mai mult decat rentabile, pretul lor fiind deosebit de atractiv, mai ales raportat la nivelul de calitate.

optimizare seo

Leave a Comment