Share Button

Despre baterii autoBateriile auto sunt unele din acele obiecte fara de care o masina nu poate functiona.

Intr-adevar sunt multe parti absolut necesar intr-o masina, intr-un vehicul, fiecare cu propriul sau aport si propria sa functionalitate, insa fara o baterie auto, masina nu merge, nu se misca, nu porneste, si acesta e un sentiment pe care multi dintre noi l-am experimentat la modul greu.

Sa te lase bateria auto, si la un moment dat te va lasa, este un produs consumabil pana la urma, nu este un sentiment placut.

Exista cateva semne de avertizare in momentul in care bateria auto este pe ultima suta de metri, insa trebuie sa fii foarte atent la ele. Cand o schimbi nu trebuie sa cauti foarte mult, in Arad gasesti baterii auto la Selgros.

O baterie auto este o baterie pana la urma, avem zeci de astfel de obiecte in casa noastra, depindem zilnic de ele, deoarece alimenteaza o multime de obiecte de care avem nevoie, dar poate nici nu le observam, precum detectorul de gaz sau telecomanda de la televizor.

Bateriile auto sunt un pic mai complexe ca aceste baterii, insa functioneaza pe acelasi principiu. Au o durata de viata mai mare, de 2-3 ani, in functie de modul in care se conduce masina, stilul de sofat si de consumatorii electrici din masina. Bateria auto nu doar ca porneste masina, dar alimenteaza tot ce inseamna electric in masina, adica accesoriile ce ne fac viata mai placuta de la radio la scaune incalzite.

Bateriile auto nu par un subiect foarte interesant, insa sunt obiecte complexe ce devin din ce in ce mai performante. Cu toate acestea raman produse care se termina la un moment dat, de regula in momente nepotrivite, asadar odata ce bateria ta auto are peste 2 sau 3 ani, incepe sa fii atent la anumite semne, si fii pregatit sa cumperi o baterie noua.

Selgros Arad
Produse alimentare si nealimentare
Calea Radnei Nr. 294 Arad, 310 318 ,
RO
Tel: 0257 308 000
Fax: 0257 308 199

optimizare seo

Leave a Comment