optimizare seo
Share Button

Usile de fibra de sticla compozite, sunt dure si in general nu au nevoie aproape deloc de mentenanta si sunt o alegere viabila in mediile climatice foarte extreme unde umiditatea este mare.

Acestea vor imita culoarea lemnului cu ajutorul unei texturi alese cu grija si pot sa fie gasite in mai multe nuante. Sub aceasta suprafata turnata, exista si un schelet al ramelor dar si instalatia pentru inchizatoarele de la usi.  Pentru a gasi usi de cea mai buna calitatea va recomandam sa intrati pe Tgg.ro.

Golurile din usa vor fi umplute cu materiale izolatoare din spuma poliuretanica. Usile facute din fibra de sticla compozit vor avea in general si o perioada lunga de garantie. Pot sa tina cat timp va tine si locuinta in care stati si de aceea sunt mai multe firme care produc usi si care dau garantii pe viata pentru genul acesta de usi.

Dar, pentru ca modul in care se instaleaza usa ii va afecta durata de viata, garantia este acordata doar in cazul in care usile sunt cumparate cu tot cu rame si sunt montate de persoane autorizate.

Va trebui sa stiti ca in cazul in care alegeti sa montati singuri usile, multe dintre firme nu vor mai fi de acord sa va dea o garantie atat de mare si de aceea este recomandat sa apelati la specialisti in cazurile acestea. In acest fel veti avea si garantia unei executii precum si garantia extinsa a usilor de la firme producatoare si uneori chiar pe viata.

Pretul pentru aceste usi e un element important. Usile de fibra de sticla asa cum probabil ca va asteptati deja nu sunt foarte ietine. Puteti sa va asteptati sa platiti destul de mult pentru o usa din panel fara izolatii in plus sau fara rame separate.

Insa pentru ca accesoriile costa proape cat costa si usa indiferent de materialul din care va fi facuta, o usa din fibra de sticla impreuna cu toate accesoriile poate sa ajunga pana la sume extrem de mari.

In legatura cu usile din otel va recomandam sa va asigurati si ca textura care va imita lemnul e dispusa oriziontal pe raliuri si vertical in parti exact ca si textura lemnoasa reala si in cazul in care puneti doar usa va recomandam sa va asigurati ca se va alinia perfect cu ramele deja existente.

Usile confectionate din aluminiu la fel ca si cele din otel, utilizeaza un nucleu pentru ziolare care este invelit cu o fata de metal. Comparativ cu alte sisteme de usi, versiunea din aluminiu este vanduta in mod exclusiv cu ajutorul unor dealeri specializati.

Fiecare usa este facuta in functie de specificatii si de custom built, astfel incat sa se deschida perfect . Producatorii utilizeaza mai multe optiuni ca adaos.
Sunt usi care pot sa vina in mai multe stiluri sau culori, pot sa aiba finisari line si elegante, care se imbina perfect in orice stil arhitectural fie de exterior fie de interior si de aceea noi va recomandam sa alegeti corect usile.

Leave a Comment