Din ce motive se poate bloca telefonul HTC One A9s?

Share Button

De fiecare data cand vor fi nevoiti sa isi cumpere un smartphone nou, utilizatorii vor cauta cele mai noi si cele mai performante modele de pe piata, care apartin unor branduri renumite, pentru ca, trebuie sa recunoastem, telefoanele acestor producatori de top pot sa functioneze tot timpul la capacitate maxima.

Un producator de success de pe piata ar fi HTC, iar unul dintre cele mai reusite modele ale acestui brand ar fi HTC One A9s, asupra caruia cu siguranta va trebui sa iti indrepti atentia atunci cand iti vei dori un smartphone.

Va trebui insa sa stii faptul ca de la un anumit moment dat, daca vei surpasolicita dispozitivul, acesta va putea sa inceapa sa functioneze mai lent, sau sa se blocheze in momentul utilizarii.

In acest caz, daca vei intampina o astfel de problema, nu ar trebui sa intrii in panica, ci inainte de a duce terminalul la un service de reparatii Htc, ar trebui sa stii ce ai de facut.

In primul rand, ai putea sa incepi sa dezinstalezi toate acele aplicatii pe care nu le mai folosesti, si astfel sunt sanse mari ca terminalul sa functioneze din ce in ce mai bine, si sa nu se mai blocheze.

Un alt sfat ar fi acela de a incerca sa actualizezi sistemul de operare al telefonului, astfel incat sa beneficiezi de cea mai noua versiune software. Atunci cand ai in posesie un terminal HTC One A9s, terminalul te va informa de fiecare data cand va fi o versiune noua de software dispoznibila.

Ei bine, atunci cand esti conectat la wifi si ai o versiune noua de software disponibila, iti va aparea in bara de stare o pictograma specifica, iar tu va trebui sa descarci versiunea software dupa care vei instala versiunea.

Cu siguranta aceasta operatiune nu este dificil de realizat, si te vei descurca de unul singur, fara a fi nevoie sa iti duci terminalul la service, insa o actualizare de sistem va dura aproximativ 20 de minute.

In momentul in care terminalul tau va avea instalata o versiune software mai noua, daca aplicatiile nu au fost inca actualizate, in mod normal, ar trebui sa inceapa sa se actualizeze automat.

In cazul in care atat sistemul de operare este actualizat, cat si aplicatiile, atunci in mod normal, terminalul ar trebui sa functioneze din ce in ce mai bine, fara a se mai bloca in momentul utilizari.

Daca din pacate, si dupa actualizarea sistemului sau a aplicatiilor, terminalul tot in acelasi ritm lent functioneaza, atunci ar fi necesara o resetare astfel incat acesta sa revina la valorile din fabrica.

Daca nici in acest fel nu vei putea sa remediezi problema, atunci cu parere de rau tin sa te anunt, ca singura solutie pe care o vei mai avea la dispozitie, va fi aceea de a duce terminalul la un service specializat, iar specialistii de acolo vor remedia problema cat se poate de repede.

Ei bine, aceasta ar fi o chestiune minora, insa cu siguranta daca iti vei alege un astfel de model, te vei felicita pentru alegerea facuta.

Leave a Comment