Femeile si accesoriile- portofelul
Share Button

Este acceptat sa numiti portofel un produs din diverse materiale, de regula, un tip plat, destinat depozitarii banilor si transportului confortabil si sigur in timpul miscarii.

Istoria primului portofel.

Istoricii sustin ca primele portofele au fost pungi mici in care oamenii din Turcia antica si-au pastrat economiile. Si in timpul Renasterii, portofelele au dobandit deja un aspect mai modern, aproape de modelele actuale ale acestui produs.

Potrivit unor surse istorice din Rusia, portofelele au aparut la inceputul secolului al XIX-lea pe teritoriul Novgorodului modern. Arata la fel ca primul din istorie al unui produs similar, sub forma unui pachet legat cu un cablu deasupra.

Un aspect similar l-au avut si primele portofolii din tarile Europei medievale. Particularitatea a fost ca portofelele erau atasate la centura si aveau un nume interesant: omoner. In China antica si Japonia, un cordon de piele robust a fost folosit ca o poseta, in care au fost atarnate monede de bani cu gauri in mijloc. Vezi portofel Laura Biagiotti.

Caracteristici

Fiecare lucru are propriile caracteristici, caracteristici numai ale acestuia, iar acel portofel nu face exceptie. Una dintre cele mai evidente caracteristici este comoditatea, deoarece toti banii sunt pliati cu grija intr-un singur loc si nu imprastiati in buzunare si intr-o punga.

Majoritatea portofelelor au o caracteristica precum fiabilitatea, garantata de durabilitate. Nimic nu garanteaza siguranta si durabilitatea produsului, deoarece este o cusatura puternica si fiabila, perfecta cu ajutorul firelor dense si, de asemenea, combinata cu insertii de carton lipite in interior.

In plus, durabilitatea portofelelor este garantata de faptul ca in fabricarea lor se utilizeaza numai materiale de calitate. Unii producatori sunt implicati in fabricarea de portofele lucrate manual, care iau in considerare dorintele personale si dimensiunile specificate de client.

Un portofel moale care nu are carton sau orice alta captuseala stransa este de obicei foarte spatios, dar are un singur compartiment. Acest model este prezentat sub forma unei pungi mici cu inchidere, care este mai potrivita pentru depozitarea monedelor.


Un portofel moale este probabil cea mai convenabila optiune pentru copii. Acest portofel nu ocupa mult spatiu si va fi usor de utilizat chiar si pentru un copil.

Cele mai bune portofele sunt realizate din materiale de inalta calitate. Acestea sunt in principal branduri populare, in colectiile carora sunt prezentate modele de moda exclusive.

Pentru o alegere mai usoara, merita sa explorati linia de portofoliu in detaliu, avand in vedere cum se numeste fiecare model si ce caracteristici are.

Modele de portofele – nenumarate

Interesant, exista destul de multe modele de portofele si fiecare dintre ele are avantajele si dezavantajele sale. Preferintele fiecarei persoane sunt individuale si, prin urmare, crearea de portofele de diferite modele si dimensiuni diferite este, intr-o oarecare masura, o necesitate.

De exemplu, un portofel se poate distinge prin rafinament si restrictie, nu contine detalii suplimentare extra. Un portofel mare de exemplu este un portofel dreptunghiular cu fermoar sau buton care poate transporta atat carduri bancare, notite cat si bani cash.

Leave a Comment