Fotoliul de masaj Masatto – potrivit in livingul tau. Iata de ce!

Share Button

Ai putea crede ca relaxarea absoluta o obtii doar daca pleci in concedii, departe de mediul stresant in care traiesti sau doar daca-ti faci un abonament si mergi saptamanal la spa pentru un masaj.

Primul caz este cam nerealistic, fiindca timpul nu-ti permite si mai si lucrezi peste masura, iar in al doilea caz, un masaj pe saptamana nu e nicidecum indeajuns pentru a scapa de stres si dureri.

Ce-ar fi daca ti-as spune ca te poti simti zilnic relaxat ca intr-o vacanta si sa ai parte de masaje profesionale ca ale unui expert in masaje thailandeze, in confortul propriului living? Totul este posibil daca alegi un fotoliu de masaj de la Masatto!

Fotoliul Antares – Zero Space si Zero Gravity

Fotoliul Antares este insumarea tehnologiei, inovatiei si masajului ce-ti da acea stare de ohh…! Acesta dispune de un set independent de role care are focus pe masarea personalizata a zonei gatului si umerilor, exact acolo unde te doare dupa o zi lunga si obositoare.

Poti regla rolele in functie de preferinte si poti chiar seta si functia de caldura, pentru un masaj mai calmant si mai profund ce-ti va detensiona si calma fiecare fibra a corpului.

Antares este ideal chiar si pentru un living nu foarte spatios. Are nevoie de doar 5 cm intre spatarul scaunului si perete, pentru ca tu sa te bucuri de un masaj complet, fara a pierde mult din spatiul camerei.

Fiindca tot vine sezonul rece masajul cu caldura a intregului corp va fi ideal in zilele friguroase. Detii mereu controlul din panoul de comanda regasit pe bratul fotoliului, unde poti schimba programele automate de masaj sau poti regla inclinarea fotoliului.

De asemenea, Antares dispune si de modul Zero Gravity, prin care intreg corpul este inclinat intr-un unghi in care se preia toata presiunea de pe coloana vertebrala si spate.

Picioarele fiind pozitionate mai sus de nivelul inimii, ajuta la eliberarea stresului. Masajul in modul Zero Gravity te va face sa te simti ca si cum ai pluti prin spatiu, iar pernele de aer iti vor comprima si framanta muschii de sus pana jos, pana vei uita de orice urma de durere.

Daca vrei sa testezi fotoliul il poti comanda acasa, iar timp de 30 de zile ai timp sa te decizi daca ramane in livingul tau. Dar cu siguranta, odata ce vei observa cat de mult ti se va imbunatati starea generala, sanatatea fizica si psihica, iti va fi greu sa te mai dezlipesti din el si va trona in living in continuare.

Leave a Comment