Inchirieri multifunctionale – optiunea ce mai cautata de catre toate societatile

optimizare seo
Share Button

Multifunctionalele sunt aparaturile care includ mai multe functii, dupa cum le spune si numele. Intr-un singur dispozitiv beneficiezi de printare, scanare si copiere. In foarte multe dintre societatile sau birourile din Romania, lipsa spatiului este o mare problema, pe cand in locul a tri aparate, te bucuri de aceeasi experienta cu unul singur.

Aceste echipamente asigura printarea a mai multor pagini simultan, scanarea, precum si copierea, toate intr-un singur aparat. Pe cat de eficiente sunt, pe atat sunt de costisitoare daca vorbim de cumpararea lor.

Cert este ca niciun birou sau o alta firma nu poate functiona normal fara a dispune de o multifunctionala la capacitate maxima. Cea mai utila solutie este sa platesti cat printezi, iar acest lucru este posibil doar prin inchirieri multifunctionale.

De ce sa inchiriezi in loc sa cumperi, cum te poti bucura de un aparat daca nu este al tau? Ei bine, mergand pe aceasta premisa, foarte multe persoane s-au dovedit a fi dezamagite de costurile lunare ce tin de multifunctionale.

Pe langa faptul ca au un pret destul de ridicat, consumabilele lor se ridica la standardele asteptarilor. Ba mai mult, chiar si instalarea lor costa, precum si asigurarea mentenantei de catre o persoana autorizata. Te poti bucura de eficienta maxima, chiar daca se afla sub inchiriere, singura ta grija este sa platesti chiria lunar, fara a mai fi nevoit sa cumperi consumabile.

Noi iti asiguram totul pentru confortul tau, al angajatilor, precum si al clientilor. O firma care se respecta, implicit isi respecta angajatii si clientii. Fiind intr-un continuu circuit, noi iti vom sta la dispozitie pentru toate detaliile ce privesc instalarea, livrarea, instruirea personalului, mentenanta, consumabile (fara hartie), precum si inlocuirea aparaturii daca este necesar.

Firma sau biroul care necesita o astfel de multifunctionala, ar trebui sa isi faca un calcul asupra volumului de printare lunar, apoi sa adauge costurile consumabilelor, al instalarii, pretul per achizitie, precum si celelalte costuri suplimentare. Odata efectata aceasta analiza, veti observa ca inchirierea unei multifunctionale este mult mai eficienta decat cumpararea ei.

Ce veti face in cazul in care nu mai aveti nevoie de echipament? Dupa ce l-ati cumparat nu il mai puteti returna si nici sa il schimbati daca se schimba si nevoile. In cazul inchirierii, lucrurile stau altfel, astfel dupa incheierea unui contract, veti plati o chirie luna per pagina. Ba mai mult, daca va doriti ca echipamentul inchiriat sa ramana la dumneavoastra, puteti face o cerere asupra acestui fapt.

Beneficiati de oferte care sa se plieze perfect pe nevoile firmei, iar pretul lunar este unul fix. In acest pret este inclus un numar de copii (care poate fi monocrom sau color), kit de consumabile, suport tehnic autorizat, piesele de schimb pentru toate echipamentele precum si instalarea si instruirea personalului.

Odata ce ati inchiriat echipamentul, puteti uita de grijile ce privesc instalarea, riscul de a se strica sau de a se deteriora si de pretul consumabilelor. Daca piesele necesita schimbate, beneficiati de suportul tehnic si de schimbarea acestora intr-o singura zi lucratoare, astfel ca nu veti mai fi nevoit sa asteptati pentru solutionarea problemelor.

Leave a Comment