Instrumente utile de dezvoltare web necesare pentru o prezenta online puternica
Share Button

In momentul in care detineti o afacere, cu siguranta trebuie sa va ganditi la posibilitatea de a atrage foarte multi clienti din mediul online, asa ca va fi nevoie in prima faza sa optati pentru serviciile specialistilor, care va vor crea un site, dupa care se vor ocupa de promovarea acestuia pentru ca afacerea sa fie una de succes.

Avand un site web nu asigura o prezenta online puternica, desi este o conditie prealabila pentru acelasi lucru. Exista diferite instrumente de dezvoltare web care sunt folosite pentru a asigura o prezenta online puternica si acestea sunt folosite de dezvoltatorii web pentru a depana si testa codul lor. Aceste instrumente nu ajuta direct la crearea paginilor web si sunt utilizate pentru testarea interfetei utilizatorilor cu aplicatii web sau a unui site web.

World Wide Web este in crestere exponential si devine complicat zi de zi. Exista multe instrumente de dezvoltare web care au facut ca dezvoltarea web sa devina mai usoara si aici avem de-a face cu cele mai recente cinci instrumente de dezvoltare web:

Pre-procesoare CSS

CSS este usor de scris si sintaxa este usor de inteles. Cu toate acestea, nu este usor sa va ocupati de multiple stiluri si acest lucru se intampla cand proiectul dvs. devine mai mare. Aici sunt pre-procesoarele CSS la indemana. Este un instrument care va permite sa scrieti coduri de viitor doveditoare si de intretinut, astfel incat cantitatea de CSS care trebuie scrisa sa fie redusa. Exista diferite tipuri de pre-procesoare CSS, cum ar fi Sass, Myth etc.

Model de motor

Crearea unei pagini HTML statice este ceva usor. Cu toate acestea, daca lucrurile ar putea iesi din mana daca trebuie sa gestionati mai multe pagini HTML in cadrul unui proiect. Aproape aceleasi componente sunt impartasite de toate paginile ca Footer, Sidebar etc. Ce se intampla daca schimbati subsolul unei pagini? Ar trebui sa schimbati unul cate unul subsolul tuturor celorlalte pagini? Este mai bine sa utilizati Template Engine in schimb.

Gridgum

Daca sunteti in cautarea de piata de nisa in ceea ce priveste teme si sabloane sunt in cauza, atunci Girdgum este acel instrument de dezvoltare web pentru care ar trebui sa optezi. Temele sunt atractive si receptive, iar cel mai bun lucru despre acest instrument de dezvoltare web folosit de catre oricare web development company, este faptul ca este atragator atat din punctul de vedere al cumparatorilor, cat si al vanzatorilor.

Expression Engine

Acesta este un instrument de gestionare a continutului care va permite sa afisati continutul dvs. oriunde doriti, deoarece acesta este separat de design.

Icon Maker

Acest lucru va permite sa proiectati nenumarate icoane in cateva secunde, care se amesteca cu tema site-ului dvs. De asemenea, poti alege din galeria de pictograme si personaliza-o dupa nevoile tale.

Exista numeroase astfel de instrumente de dezvoltare web si dezvoltatorii pot profita pe deplin de acestea pentru a crea site-uri web. Daca sunteti in cautarea unor dezvoltatori web experimentati, DigitalPugs este un nume pe care puteti avea incredere.

optimizare seo

Leave a Comment