Jocuri infinite runner pe care sa le incerci pe Huaweiul tau
Share Button

Dupa ce ti-ai cumparat un acumulator original Huawei nou pentru a putea sa te joci, poti incerca jocurile de tipul infinite runner pentru inceput. Noi iti oferim cateva titluri interesante.

Marte: Marte

Pret: gratuit / pana la 3,99 USD

Marte: Marte este unul dintre cele mai unice jocuri infinite. De obicei, scopul  este sa alergi de-a lungul unei piste. In Marte: Marte, obiectivul tau este sa sari de la platforma la platforma. Lipsa platformei determina o deconstructie rapida neprogramata. Cu alte cuvinte, sari in aer. Scopul final este de a obtine cat mai mult timp posibil. De asemenea, poti sa faci selfie-uri cu personajul tau si sa le distribui. Nu este un joc imens. Cu toate acestea, la momentul scrierii acestui articol, este complet gratuit sa il joci. Va trebui doar sa suporti reclamele ocazionale.

Smash Hit

Pret: gratuit / 1,99 USD

Smash Hit este unul dintre cele mai vechi jocuri de infinite runner de pe Android, dar este totusi unul dintre cele mai bune. Dezvoltatorul i-a oferit o actualizare in 2019, asa ca este gata sa functioneze pe dispozitive moderne. Acest joc poate fi jucat first person. Jucatorul se indreapta spre o gramada de panouri de sticla si lansezi bile catre pahar pentru a-l sparge. Numarul de munitie este, de asemenea, totalul vietii tale. Acesta este, de asemenea, foarte special, spre deosebire de majoritatea jocurilor fara sfarsit. Achizitia simpla de 1,99 USD deblocheaza puncte bonus si alte lucruri din joc, dar puteti juca jocul complet gratuit, daca doriti.

Sonic Dash 1 si 2

Pret: Joc gratuit

Sonic Dash 1 si 2 sunt doua jocuri infinite runner de la SEGA. Din fericire, Sonic Dash este un joc foarte avansat. Ambele jocuri respecta ideea de baza de la infinite runner. Al doilea iti permite sa schimbi personajele din mers. Obiectivul este de a obtine cel mai mare scor posibil. De asemenea, sunt prezentate lupte cu bosi, personaje familiare din serie si, desigur, colectarea inelelor. Lucrurile suplimentare il fac mai distractiv, chiar daca mecanica de baza este relativ neschimbata fata de alte jocuri inifinite runner.

Spies in Disguise: Agents on the Run

Pret: gratuit

Spies in Disguise: Agents on the Run este un infinite runner legat de filmul din iarna lui 2020. Jocul este un infinite runner destul de standard. Alergi, te eschivezi, sari si aluneci in jurul obstacolelor pentru a progresa cat mai mult posibil. Jocul vine cu unele cresteri de putere, toate cu legaturi in film. Vei obtine, de asemenea, voci off din distributia reala, iar toate nivelurile provin si din film.

Subway Surfers

Pret: Joc gratuit

Subway Surfers este unul dintre jocurile clasice din aceasta gama. In mod traditional, esti urmarit si trebuie sa eviti obstacolele, sa folosesti puteri si sa nu fii lovit, astfel incat sa poti ramane in viata si sa nu fii prins. Aceasta prezinta clasamente, astfel incat sa poti bate scorurile prietenilor tai, impreuna cu mai multe mecanici acrobatice decat in ​​mod normal, dar si cu foarte multe elemente decorative.

Leave a Comment