La salon sau acasa – unde iti faci manichiura

Share Button

O manichiura ingrijita este cu siguranta cartea de vizita a femeilor si se doreste ca aceasta sa fie realizata atent de fiecare data. Bineinteles ca si mai atragatoare este o manichiura in tendinte, eventual una dupa placul personal. Unele persoane considera acest lucru un moft, mai ales cand ai in vedere ingrijirea unghiilor in cadrul unui salon profesional, insa reprezinta o necesitate de care nu ar trebui sa te lipsesti.

O provocare in sine, alegerea locului potrivit pentru ati face manichiura nu este atat de simpla. Daca ai incredere in experienta ta si crezi ca reusesti sa obtii in final una impecabila, o poti realiza acasa desigur. Se pare insa ca tot mai multe persoane isi indreapta atentia spre un salon manichiura, considerand o alegere mai sigura. Mai ales cele care se pregatesc pentru un eveniment important precum o nunta sau un botez merg pe aceasta varianta.

Cum e deci mai bine sa procedezi – acasa sau la salon?

Pentru a te ajuta sa iei o decizie potrivita tie in acest sens, iti prezint cateva motive pentru care ar trebui sa te orientezi spre o singura optiune, respectiv care sa te ajute sa te limitezi la alegerea cea mai potrivita pentru tine.

  • Manichiura acasa

Aleg aceasca varianta cele mai multe dintre femei pentru ca ar fi solutia cea mai ieftina. Unele apeleaza la ajutorul unor prietene pricepute, daca personal nu reusesc sa realizeze o manichiura cum se cuvinte.

In orice caz, manichiura facuta acasa va arata intotdeauna diferit de cea realizata la salon, indiferent de cat ai incerca sa te perfectionezi. Asta se intampla pentru ca nici nu poti avea dexteritatea profesionistelor si nici nu ai de obicei la dispozitie toate cele necesare pentru a o realiza.

Bineinteles, in conditiile in care nu ai nici o alta solutie si esti presata de moment, cu unele exceptii te poti orienta si spre aceasta varianta. De preferat este sa te organizezi mereu din timp si sa te asiguri ca ai parte de o manichiura ca la carte.

Poate vei considera putin cam mult spus, insa diferenta cand iti faci manichiura acasa incepe de la indepartarea incorecta de cele mai multe ori a pielitei si pana la finisarea inestetica a unghiilor. De altfel, nici uleiul pe care il folosesc unele persoane nu este unul calitativ, iar asta rezulta din faptul ca oja incepe sa se decojeasca deja dupa primele zile.

  • Manichiura la salon

Grija unora este de a nu contacta ceva atunci cand isi fac manichiura la salon. Daca vei opta pentru un nume cunoscut pentru felul in care igienizeaza tot si pentru curatenie, iese din discutie asta. Spre exemplu, un salon manichiura la care poti merge cu incredere daca esti din capitala este Cinnamon Beauty Salon. Apreciat pentru profesionalism, aici stii ca poti sa te mandresti cu o manichiura de invidiat si ca nu te supui niciunui astfel de risc.

Pune in balanta pentru a lua decizia potrivita si faptul ca la salon te relaxezi. Focusul este pus de experta manichiurista. Tu te poti relaxa in timpul respectiv, de obicei intr-un decor deosebit. Cand optezi pentru serviciile unui salon profesional stii si ca manichiura rezista mai mult si produsele folosite sunt calitative.

Iata deci care sunt aspectele asupra carora trebuie sa iei o decizie legat de locul in care iti realizezi manichiura. E adevarat ca la salon vei avea de achitat un pret, insa cu siguranta rezultatele vor merita.

optimizare seo

Leave a Comment