Share Button

La cate masini frumoase sunt pe piata acum si la cat de schimbatori sunt oamenii, de ce sa mai apelezi la companii care-ti vand masini noi? Poate acum vrei o masina si luna viitoare vrei alta, te plictisesti si vrei diversitate. Cu ajutorul site-urilor precum www.wkauto.ro de unde poti cumpara masini second hand, esti foarte aproape de masina perfecta.

Sunt pareri impartite peste tot, bineinteles, dar prefer sa gandesc logic. Cand cumperi o masina noua, pretul este mult mai ridicat. Iar atunci cand te decizi sa o vinzi, pretul scade brusc, chiar si in termen de cateva luni. Realizezi ca ai facut o investitie care e…oarecum inutila, as zice eu.

Cum se mai zice : „Nu-ti scoti banii”, asa cum mai spun romanii. Dai un ban pe o masina si luna viitoare o vinzi la jumatate. Care este scopul, cand sunt atatea masini second hand frumoase, de care te poti folosi la fel?

Aceleasi lucruri le faci cu o masina second hand pe care le faceai si cu o masina noua. Singura diferenta este la bani, pentru ca scopul final este sa te bucuri de masina care iti place. Si daca e second hand, unde este problema?

orice produs se devalorizeaza, mai bine cumperi inteligent

Se numeste selectie sau cumparare inteligenta, dupa opinia mea. Atunci cand iti doresti o masina foarte mult, dar o gasesti in doua variante: noua sau second hand la jumatate de pret. Ok, sunt de acord ca are cativa kilometri in plus, este normal pentru o masina folosita. Insa tu ai de gand sa ai aceeasi masina timp de 10-20 de ani?

La cate frumuseti se fabrica acum, nu poti sa-ti „clatesti ochii” doar cu una, tentatia este mare. Si, la fel cum am mai spus, oamenii sunt schimbatori, gusturile se schimba in permanenta.

Asa ca mai bine ai sansa sa te bucuri de masinile de care iti plac, cand ai posibilitatea sa le cumperi. Cam asa functioneaza lucrurile, iti cumperi ce iti place, te folosesti de acel produs si cand nu mai doresti, il schimbi.

Desi masinile second hand sunt o varianta buna, alege un dealer autorizat

Bineinteles, chiar daca este mai rentabil sa alegi o masina second hand, conteaza si contextul in care faci asta. Este bine ca atunci cand vrei sa faci o achizitie de acest gen, sa ai grija de unde o cumperi. Nu toata lumea poate sa-ti ofere masina la care te astepti.

Te poti trezi ca ai cumparat o masina stricata si nu ai ce face cu ea. Atunci ce? De asta e ideal ca intotdeauna sa te lasi pe mainile dealerilor autorizati, ei stiu mai bine cum sa puna calitatea pe primul loc.

Mai ales ca atunci cand cumperi de la orice persoana necunoscuta sau de pe orice site, mereu stai cu acea temere. Parca ai un sentiment ciudat, niciodata nu esti convins ca ai ales cel mai bun produs. Asadar, nu mai bine stai relaxat noaptea in pat, stiind ca in garaj ai masina pe care ti-ai dorit-o?

Si cine mai potrivit sa-ti aduca acea masina in garaj, daca nu companiile autorizate? Good luck buying!

optimizare seo

Leave a Comment