Locuri de parcare in Bucuresti si Otopeni
Share Button

Despre capitala Romaniei se stie faptul ca este un oras foarte aglomerat, asa ca pentru foarte multi soferi din Bucuresti, fiecare zi este una plina de nervi si de chin, datorita faptului ca nu gasesc locuri de parcare.

Tocmai de aceea, au fost construite si parcari subterane in capitala, iar parcarile subterane sunt mereu in atentia primariei, dar si a parlamentarilor, care isi doresc sa rezolve cat mai rapid problema locurilor de parcare din capitala.

Din pacate insa, sunt si soferi care in loc sa isi lase masina intr-o parcare amenajata si sa plateasca o taxa pentru acest lucru, aleg sa parcheze ilegal, sa incurce circulatia si sa mai riste si o amenda, doar pentru a nu parca pe un astfel de loc de parcare.

In momentul in care insa discutam despre Otopeni, trebuie mentionat faptul ca lucrurile se schimba destul de mult, pentru ca aici traficul este unul mult mai intens decat in cele mai intens circulate locuri din capitala, iar acest lucru se datoreaza faptului ca aici este situat cel mai mare aeroport din tara.

Cei care trebuie sa ajunga la aeroport, cu siguranta nu mai pot sa procedeze la fel ca si in anumite zone ale Bucurestiului, si sa isi lase masina cine stie pe unde, pe ce bordura de trotuar, sau pe cine stie ce trotuar.

optimizare seo

Tocmai de aceea, toti cei care trebuie sa mearga la aeroport, pentru a parasi tara cu avionul, au posibilitatea de a-si lasa masina in parcarea aeroportului, pana in momentul in care se vor intoarce din calatorie, asta in conditiile in care gasesc un loc de parcare liber.

In caz contrar, exista cel putin o pacare langa aeroport Otopeni, in care cei care intentioneaza sa plece din tara cu avionul, de pe aeroportul Otopeni, pot sa isi lase masina pana in momentul in care se intorc in tara.

O astfel de parcare, din apropierea aeroportului, este o parcare privata, pentru care soferii vor avea de platit o taxa diferita, de la caz la caz, in functie de perioada de timp in care isi vor lasa masina in parcarea respectiva.

Ce este foarte important de amintit aici, este faptul ca o asemenea parcare fiind parcare privata, este foarte bine securizata, astfel incat in primul rand este o parcare imprejmuita, iar accesul persoanelor neautorizate este strict interzis.

Ba mai mult, parcarea este supravegheata de catre agentii de paza cu care proprietarul parcarii a incheiat un contract, iar parcarea este monitorizata video, ceea ce inseamna automat ca, parcarea este una cat se poate de sigura, si ca nimeni si nimic nu poate pune in pericol masina.

Spre deosebire de parcarile publice in care are acces toata lumea, intr-o astfel de parcare, nu are acces oricine, asa ca masinile vor fi mereu in siguranta.

Asadar, acestea fiind spuse, despre capitala Romaiei stim cu totii ca este foartea aglomerata, insa despre Otopeni, in ciuda faptului ca traficul este unul foarte intens, avem numai cuvinte de lauda, pentru ca aici toata lumea isi poate lasa masina intr-o parcare privata.

 

Leave a Comment