Lucruri drăguțe pe care să le faci în weekend împreună cu iubitul tău

  • 0 Comments
Share Button

Simţi nevoia să schimbi vechea rutină a lucrurilor pe care le faci de obicei în weekend cu iubitul tău? Când ideea de „cină în oraş și un film” pur și simplu nu vă mai atrage, de obicei este timpul să adăugați un pic de originalitate ideilor de întâlniri de weekend. Deci, gata cu vechile obiceiuri! Cu ajutorul ideilor noastre, faceți dintr-un weekend obișnuit unul extraordinar.

Confort cu foc de tabără

Bucurați-vă de o seară la lumina flăcărilor în curtea din spate sau în natură. Strălucirea caldă și romantică a focului va fi destul de distractivă, dacă înţelegi unde batem.

Găsiţi un foc de artificii

Să priviţi modelele impresionante luminând cerul este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face cu iubitul tău la o întâlnire. Nu se demodează niciodată și este greu să-ți smulgi ochii de la frumusețea izbitoare. Verificați rețelele de socializare pentru a afla unde au loc spectacole de artificii, cu ocazia vreunui eveniment local important.

Mergeţi cu cortul

Lăsați agitația orașului în urmă pentru un pic de pace și liniște. Mergeți în aer liber pentru a savura timp de calitate împreună. Puteţi vedea animale sălbatice, dar și o grămadă de peisaje superbe.

Plecaţi în drumeţie

În spiritul aventurilor în aer liber pe care să le faci cu iubitul tău în weekend, de ce să nu mergeţi într-o drumeţie? Alegeți un traseu care are nivelul de dificultate potrivit pentru amândoi. Apoi pierdeți-vă împreună printre minunile naturii.

Roadtrip la întâmplare

Unul dintre cele mai distractive și spontane lucruri de făcut cu cineva special este să vă urcaţi în mașină și să plecaţi. Puneţi-vă centurile și vedeţi unde vă duce drumul. Faceți atâtea opriri sau schimbări de direcţie câte vă doresc inimile. Conduceți până când ajungeţi întrun loc care vă place şi apoi exploraţi.

Bowling

Nu este absolut nimic în neregulă să apelezi la o soluţie clasică atunci când cauți lucruri de făcut în weekend cu iubitul tău. Puneţi-vă pantofii speciali, legaţi-vă şireturile şi fiţi gata pentru o după-amiază sau o seară plină de distracție.

Târg sau festival local

Romantismul din spatele unei zile astfel petrecute nu trebuie subestimat. Bucurați-vă de atmosferă, de priveliști și mirosuri, de plimbări şi distracție, jocuri nebunești, mere caramelizate și vată de zahăr, muzică, brânză și o mulțime de “selfie moments”!

Picnic cu pizza în parc

Imaginează-ţi că întindeți o pătură pe iarba verdea şi deasă, înconjuraţi de soarele cald și de o adiere ușoară. Deschideţi o sticlă de vin și o cutie cu pizza proaspătă şi caldă. Și vă bucuraţi de după-amiaza perfectă fără măcar să faceţi prea mare efort!

Râdeţi cu poftă

Mergeţi la un spectacol local de stand-up comedy! Lăsaţi în urmă realitatea și conversația serioasă și alăturaţi-vă mulțimii care râde în hohote. Deși nu este nicio garanție că tot materialul va fi cu adevărat amuzant (este vreodată?), poți fi sigur că vă veţi umple de energie şi bună dispoziţie.

Weekend la munte cu jacuzzi

Rezervă pe brasovsweetretreat.com un apartament la munte cu jacuzzi în aer liber şi şemineu, pentru un weekend cât se poate de relaxant şi romantic împreună cu iubitul.

Leave a Comment