Share Button

Daca ai un telefon HTC si ti se si pare un telefon bun, potrivit pentru tine, ai mare grija de el, s-ar putea sa fie ultimul. Este posibil ca in viitor HTC-urile sa nu mai fie la fel de usor de gasit si deci inlocuit, asa ca daca cel vechi s-a stricat cel mai bine ar fi sa dai o fuga la un service precum acasa gsm pentru a-l repara.

Compania nu pare insa dispusa sa capituleze, conform celor mai recente declaratii de presa ce arata ca cel putin la nivel oficial actionariatul si conducerea au planuri marete de viitor pentru brand-ul HTC.

Au apus de mult vremurile în care HTC domina piața de mobile cu smartphone-uri care mai de care mai revoluționare. În ultimii ani acestia au fost nevoiti sa faca eforturi semnificative ca se mentina pe linia de plutire si sa nu inchida compania.

Deși majoritatea pasionatilor de tehnologie sunt convinși că cei de la HTC ar fi trebuit să renunțe de mult la fabricarea de telefoane mobile, se pare că taiwanezii se ambitioneaza sa continue lupta pentru a ramane pe piata si eventual a avea o revenire in forta la un moment dat in viitorul mai mult sau mai putin apropiat.

Reprezentantii companiei au confirmat in mai multe randuri ca nu sunt interesati sa închidă firma, iar proiectele pe termen lung se anunta in ceea ce ii priveste, interesante.Până la finele acestui an si-au propus să mai lanseze un smartphone. Nu va entuziasmati insa, este vorba doar de un upgrade al unui model de telefon deja existent.

În 2019 urmeaza sa se concentreze pe inteligenta artificiala, tehnologia 5G și criptarea datelor cu blockchain. Nimic nou nici din acest punct de vedere, acestea fiind obiectivele tuturor jucatorilor de pe piata telefoniei mobile pentru anul care vine. Luna viitoare, HTC va lansa un upgrade la modelul HTC U12 Life.

Actualmente telefonul este disponibil într-o variantă cu 4 GB RAM și 64 GB memorie interna.Teoretic spatiul de stocare se poate extinde prin adaugarea unui card micro SD insa  slotul este unul hibrid, astfel incat utilizarea unui astfel de card nu permite si utilizarea unui al doilea Sim. Noul U12 Life va avea insa 6 GB RAM și 128 GB de memorie, fiind net superior predecesorului sau.

Compania va continua să activeze cu succes in zona de realitate virtuală și realitate augmentată prin intermediul echipamentelor Vive, ca pana acum, mai ales daca se vor concentra pe investitii si cercetare in aceasta zona.

Teoretic vitezele foarte mari de internet obținute prin intermediul mult-asteptatei tehnologii 5G ar trebui să faciliteze adopția de realitate virtuala și AR, unde latența scăzută este extrem de importanta pentru ca utilizatorul sa aiba parte de o experiență ce nu este urmata de senzatia de usoara migrena.

O noutate usor atipica este insa interesul pentru zona de blockchain. Telefonul HTC Exodus 1 a fost prezentat recent, acesta fiind un device dedicat exclusiv fanilor interesati de critptomonede. Prin urmare se poate achizitiona doar cu monede virtuale.

optimizare seo

Leave a Comment