Share Button

Iata cateva dintre modelele eficiente de incarcatoare auto din care puteti alege pentru a incarca bateria telefonului in mod simplu si rapid.

Incarcatorul auto universal Beikell are o putere de incarcare de 3.4 amperi. Acesta emite un debit maxim de 2.4 amperi pe fiecare port USB, fiind asadar perfect pentru a incarca in acelasi timp un smartphone si o tableta. Nu este tocmai potrivit pentru a incarca simultan doua tablete sau un laptop, fiind totusi cam slab.

In alta ordine de idei, unele modele de telefoane sunt protejate impotriva supraincalzirii pentru ca se deconecteaza automat in momentul in care bateria este incarcata complet.

Acest incarcator auto incarca rapid aparatele in afara utilizarii lor (aproximativ 6% in 10 km parcursi), insa nu este la fel de eficient daca pe dispozitiv ruleaza aplicatii precum Waze, o aplicatie mare consumatoare de baterie (consuma 2% din baterie in aproximativ 10 km).

Acest model de incarcator sta fix in bricheta masinii, fara joc, evitand in acest fel opririle intempestive de incarcare. Micut, acesta este discret, iar prin faptul ca este realizat din aluminiu poate fi regasit in doua culori, negru si gri. Porturile USB sunt luminate de ledurile albastre cu care este prevazut.

Incarcatorul universal Anker de 4.8A permite incarcarea fara probleme a telefonului, chiar si cu GPS-ul pornit. Sistemul sau de securitate impiedica supraincalzirea, se potriveste perfect in bricheta masinii, fara a avea joc, iar ledurile albastre lumineaza porturile USB pentru a fi reperat cu usurinta pe intuneric.

Capatul mai mare al incarcatorului este acoperit cu fibra de carbon, permitand astfel sa fie tinut bine in mana. Practic in majoritate amasinilor, acest incarcator auto are defectele si calitatile sale si nu poate fi utilizat intr-o priza incastrata.

Un alt defect minor este reprezentat de faptul ca incarcarea rapida anuntata nu este compatibila cu toate modelele de telefoane.

Incarcatorul universal RAVPower de 4.8 A sau 2 x 2.4 A este realizat pentru a incarca rapid smartphone-urile sau tabletele si chiar aparatele GPS. Este compus in totalitate din aluminiu, ceea ce face sa fie un produs solid. Cu capatul sau larg, este usor de scos din bricheta, insa nu poate fi utilizat in prizele incastrate.

Ledurile albastre care lumineaza porturile USB noaptea si sunt invizibile ziua ajuta la identificarea lui cu usurinta pe intuneric. Variantele de culoare in care se gaseste sunt negru, rosu si auriu. Acest produs pare a promite mult. Insa este cunoscut ca promisiunile nu sunt decat pentru cei care le cred.

Producatorul propune garantia pe viata, insa incarcatorul poate functiona foarte bine doar pentru cateva luni, pentru cateva zile sau chiar pentru o singura zi. Multi utilizatori au observat supraincalziri care au produs pagube numeroase.

Incarcatorul universal DIVI de 4.8 amperi este unul dintre cele mai bune. Este destul de greu sa ii gasesti un defect. Incarca in mod simultan doua aparate, chiar in timp ce acestea utilizeaza aplicatia GPS. In totalitate din aluminiu, acesta este solid si se fixeaza foarte bine in bricheta masinii. Luminarea led albastra este prezenta, insa intr-un mod discret pentru a nu deranja soferul de la condus. Acesta poate fi gasit in trei variante de culoare: negru, argintiu si rosu.

optimizare seo

Leave a Comment