Ofera un aspect elegant bordului cu navigatia potrivita!

Share Button

Cei care detin masini care nu sunt de ultima generatie pot beneficia in orice moment de o navigatie. Chiar daca masina nu a avut in trecut un astfel de sistem, acesta se poate instala cu usurinta daca modelul este ales corect.

Navigatia a inceput de mult sa reprezinte o necesitate, pentru toate avantajele pe care le are, inclusiv la design-ul din interiorul masinii. Ofera un aspect elegant bordului cu navigatia potrivita!

Navigatiile pot fi acum montate pe orice tip de autoturism daca modelul este ales corect. Pe site-ul navigatiiandroid.ro ai la dispozitie multiple marci si modele de masini de unde il poti alege pe cel corespunzator autoturismului tau. Poti opta pentru navigatie Opel Astra H, pentru navigatie BMW, Audi, VW si multe alte modele.

Categoriile care corespund fiecarui model si marca includ si mai multe modele de navigatii. Dotate cu sistemul de operare Android, acestea nu doar ca ofera un aspect super elegant si rafinat bordului, ci si iti permit sa le utilizezi la fel ca pe telefonul mobil. Interfata si culorile utilizate pot fi schimbate de catre sofer, astfel incat sa ii ofere o experienta cat mai placuta!

Meniul disponibil in peste 60 de limbi!

Foarte mult timp, navigatiile nu au dispus de prea multe posibilitati in ceea ce priveste meniul. Limba engleza era cea de baza, urmata de germana sau spaniola, ori italiana. In trecut, acest lucru reprezenta un proces dificil pentru soferii romani, obligandu-i sa invete cateva cuvinte in limbile respective.

Acum, daca alegi una dintre cele disponibile pe site-ul navigatiiandroid.ro ai la dispozitie meniul in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana! In acest fel, nu va trebui sa inveti nicio expresie intr-o alta limba. Sistemul este foarte bine optimizat si nu genereaza cuvinte necorespunzatoare, asadar vei intelege atat indicatiile GPS-ului, cat si numele categoriilor sau aplicatiilor.

Meniul se poate schimba oricand doresti. Spre exemplu, daca un prieten sau o ruda din afara tarii conduce masina si nu cunoaste limba romana, isi poate modifica acest lucru din setari si sa solicite limba dorita.

Numeroase aplicatii si functii pentru masina ta!

Din magazinul digital Google Play poti descarca toate aplicatiile pe care le ai pe telefon sau pe tableta. De asemenea, te poti conecta la ambele dispozitive prin functia Bluetooth, Android sau MirrorLink.

Facebook, WhatsApp, Instagram, YouTube, Netflix, HBO GO, Waze, Orange GO, Google Maps sunt doar cateva dintre aplicatiile de care poti beneficia direct in bordul masinii.

Printr-o conexiune la internet ai posibilitatea de a naviga pe retelele de socializare, de a asculta muzica sau mesaje vocale, de a vizualiza filmul sau serialul preferat sau de a urmari cum evolueaza traficul pentru destinatia ta.

Aceste aplicatii si functii pe care le are navigatia iti vor fi de mare ajutor pe tot parcursul drumului. Fie ca vorbim despre drumurile lungi sau doar pana la locul de munca, in orice caz navigatia va fi extrem de utila. Descarca aplicatiile dorite, comunica prin apel sau asculta radio cu doar cateva atingeri de ecran!

Leave a Comment