Pot castiga la pariuri sportive daca mizez pe cote de 8 sau 9 ?

Share Button

Pot castiga la pariuri sportive daca mizez pe cote de 8 sau 9 ?In urma cu ceva timp cautam pe net un site de pariuri sportive  , nu un site pe care sa pot paria ci un site care sa imi puna la dispozitie toate informatiile de care am nevoie .

Este foarte greu sa gasesti un astfel de site , insa eu am reusit si pentru ca nu sunt egoista va spun si voua , E-pariuri.ro . Da ! In Romania exista si domnisoare pasionate de pariuri , dar nu despre asta vorbim azi .

Pe acest site gasiti  un forum pentru pariuri , clasamente actualizate , analize cote , scoruri si meciuri live . In plus , mai gasiti o sectiune cu pariurile zilei si o alta dedicata biletului zilei . Daca nu stiati biletul zilei reprezinta o selectie a celor mai bine cotate evenimente sportive ale zilei . Pentru mai multe informatii va invit sa accesati http://www.e-pariuri.ro .

Se poate castiga cu cote foarte mari , de 8 sau de 9 ? Ei bine , se pare ca da . Pariorii profesionisti au identificat momentele ideale cand chiar se merita sa risti niste bani pe o cota foarte mare . Un astfel de moment este fie o finala fie o partida eliminatorie care influenteaza decisiv accederea la nivelul urmator al unei competitii importante  .

In mod normal , intr-un astfel de meci nu se marcheaza foarte multe goluri , nici una dintre echipe nu risca sa faca vre-o eroare care poate sa le puna in pericol castigarea trofeului sau calificarea in etapa urmatoare .

Mare atentie , echipele trebuie sa fie apropiate ca valoare . Tocmai de aceea trebuie sa ne indreptam atentia catre meciurile din preliminariile Ligii Campionilor . Un exemplu concludent este meciul dintre Steaua si Legia .

Strategia presupune in primul rand alegerea unei partiede . Apoi trebuie sa decizi care dintre cele doua echipe are cea mai mica sansa de victorie . Apoi ai 3 posibilitati de pariere :

•    1-0 pentru echipa favorita
•    2-1 ambele echipe inscriu dar favoritii castiga
•    1-1 o remiza

Pentru oricare dintre aceste posibilitati cota este mai mare de 7-8 . Insa , repet  , aceasta metoda se aplica doar pentru echipele apropiate de valoare care joaca o partida cu miza foarte mare .

Daca vrei ca metoda sa dea roade trebuie sa faci o analiza corecta a partidei pe care vrei sa mizezi . Iata principalele aspect pe care trebuie sa le ai in vedere daca vrei sa faci o analiza cat mai corecta a jocului :

•    Forma de moment a ambelor echipe  este foarte importanta mai ales pentru starea de spirit ( moralul ) jucatorilor .
•    Absentii , si aici ma refer la jucatorii accidentati , suspendati si la cei menajati . Site-ul pe care ti l-am prezentat mai sus gasesti toate
informatiile despre acesti jucatori . Daca lipseste un jucator de baza al uneia dintre echipe este foarte probabil ca acea echipa sa aiba de suferit .

Postul pe care absentul joaca este foarte important in special daca vorbim despre un atacant .

•    Evolutia cotelor . Acest aspect ne indica model in care se pariaza pe  meciul in cauza . Insa , foarte mare atentie , evolutia cotelor te poate induce in eroare .
•    Procnoza meteo pentru momentul partidei . Este evident ca o partida se desfasoara mult mai bine in conditii meteo favorabile .
•    Si , bineinteles , miza si momentul partidei , dar despre aceste aspect am vorbit cateva randuri mai sus .

Alte stiri actuale :

1. Dănciulescu: “Ce să fac dacă m-am lăsat de fotbal, să stau închis în camera de hotel?”
2. Vasile Avram si-a lansat candidatura la sefia FRF
3. Gabriel Tamaş va juca la Doncaster Rovers, până la finalul sezonului
4. Adrian Mutu primeşte sprijin din partea celui mai puternic om din fotbalul românesc

Leave a Comment