Razele infrarosii si slabitul
Share Button

Toate kilogramele in plus va deranjeaza? Nu sunteti multumite de cum aratati in costumul nou de baie? Va supara celulita si va cauzeaza dureri de cap?

Atunci este momentul perfect in care sa incepeti si un program pentru remodelare corporala si slabire.

Tehnologia noua ne pune la dispozitie mai multe aparate sau proceduri cu ajutorul carora sa ajungeti cat mai repede si cat mai simplu in forma optima.

Utilizand tratamentul cu tunel cu infrarosu in trei saptamanei aveti posibilitatea de a pierde aproximativ 4 kg si circumferinta poate sa scada cu pana la 7 cm.

Primul tratament pe care vi-l recomandam este impachetarea in tunelul cu raze infrarosii. Tunelele cu raze infrarosii sunt saune profesioniste moderne care au mai multe efecte foarte bue asupra organismului si trateaza cu rezultate foarte bune si spectaculoase celulita, obezitatea si problemele care tin de fermitatea si de luminozitatea pielii.

Datorita modului in care aceste aparate se inchid, temperatura din interior se mareste progresiv si in acest mod efectul se va dubla.

Razele infrarosii se absorb mult mai repede si mult mai bine in corp cu ajutorul porilor deschisi si temperaturile ridicate din interior cauzeaza o transpiratie intensiva si foarte benefica.

Caldura pe care aceste aparate o ofera prin intermediul razelor de lumina infrarosie se transmite in corp la nivelul celulelor si desi nu avem nicio senzatie de discofort termic cauzata de caldura pentru ca la suprafata pielii efectul nu este evident cum se intampla in cazul paturilor termice de exemplu si in plus rezultatele sunt aproape de doua ori mai bune.

Daca la sauna normala transpiratia este formata in general din apa si numai cel mult 15 procente este reprezentata de toxine si de grasimi, atunci cand utilizam caldura patrunzatoare a razelor cu infrarosu, aceasta consta pana la 30 de procente grasimi, substante nocive si metale grele.

Toate vasele de sange se vor dilata iar circulatia sangelui in vase va fi stimulata, se mareste si irigarea cu sange iar metabolismul se va accelera.

Tunelele cu infrarosu au mai multe beneficii asupra organismului uman si dintre ele noi le vom enumera pe cele mai importante: ajuta la o reducere substantiala a greutatii corpului, reduce celulita si imbuatateste aspectul pe care il are pielea, elimina tensiunea din corp, imbunatateste circulatia sangelui, elimina foarte bine si foarte eficient substantele nocive, stimuleaza organele, frecventa inimii dar si metabolsimul, reduce celulita si se va imbunatati totodata si aspectul pe care il are pielea si ajuta la reducerea considerabila a depozitelor de tesut adipos.

Tratamentul cu infrarosu este o metoda pentru a slabi foarte iubita pentru ca este una dintre putinele terapii in care pierdeti si in greutate si chiar in mod radical si nu doar in diametru.

Tratamentul cu raze infrarosii nu sunt agresive si nici invazive pentru organism si au rezultate foarte bune in ceea ce priveste slabitul dar si pentru o stare generala de sanatate a organsmului.

Razele infrarosii sunt forme de energie electromagnetica ce se emite natural de soare si intra in spectrul luminos ce nu poate fi perceput de ochiul uman iar razele artificiale sunt identice cu cele solare.

Leave a Comment