Share Button

ResearchKit de la Apple este o unealta valoroasa pentru cercetare medicalaUn smartphone se remarca prin numeroase functii utile, menite sa ne infrumuseteze viata si sa ne usureze munca, dar si sanatatea, precum este cazul cadrului digital ResearchKit de la Apple.

Atunci cand gadgeturile vin in sprijinul nostru, pentru a ne ingriji starea de sanatate a organismului, ne este mult mai usor sa ne mentinem in forma.

Astfel, nu trebuie sa ne surprinda ca unii dintre utilizatori apeleaza la servicii de reparatii iPhone 5s, spre exemplu, pentru ca este dificil sa renunte la telefonul preferat, de care sunt multumiti.

Apple a pus la dispozitia utilizatorilor instrumentul HealthKit, lansat odata cu iOS 8, care permite comunicarea intre aplicatiile de sanatate si fitness de pe iPhone. ResearchKit este conceput pentru dezvoltatori si cercetatori, pentru a-i ajuta sa creeze cu usurinta aplicatii deosebit de utile, ce pot schimba lumea medicala.

Fiecare iPhone dispune de procesoare puternice si senzori avansati, care sunt capabili de a masura si inregistra informatii. Aceste functii sunt extrem de utile pentru studiile medicale, iar ResearchKit permite crearea unor aplicatii ideale pentru a colecta noi tipuri de date, dar la o scara mult mai inalta.

Multe dintre aplicatiile create cu ResearchKit va permit sa monitorizati mai bine propriile date si chiar sa descoperiti legaturi intre simptome si activitati zilnice sau intre alimentele pe care le consumati si exercitiile fizice pe care le efectuati.

Cu ResearchKit nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la confidentialitatea datelor dumneavoastra, deoarece acestea vor fi protejate. Dumneavoastra alegeti studiile la care doriti sa participati sau informatiile pe care doriti sa le oferiti utilizatorilor. Studiile care vor fi realizate cu ResearchKit se vor efectua asupra unui numar foarte mare de persoane, pentru a permite obtinerea unor informatii valoroase.

In plus, participatii unui studiu se pot inscrie cu usurinta, indiferent de locul in care acestia se afla. Munca cercetatorilor va fi, in mod cert, simplificata, deoarece nu va mai fi nevoie  de sondaje scrise si formulare. Astfel, cercetatorii vor avea mai mult timp la dispozitie pentru a se ocupa de cercetarea propriu-zisa si a gasi solutii pentru imbunatatirea sanatatii oamenilor.

Printre senzorii avansati intalniti la un iPhone se afla accelerometru, barometru si giroscop. Aplicatiile ResearchKit vor primi astfel date obiective si precise, iar pentru a dezvolta acest cadru digital, Apple a colaborat cu institutii renumite in domeniul cercetarii medicale.

Chiar daca utilizati un model mai vechi de iPhone, care nu mai functioneaza, puteti cauta cele mai bune preturi pentru reparatii iPhone 5s sau iPhone 4, pentru a reda functionalitatea telefonului dumneavoastra. In acest fel, va puteti bucura de numeroasele beneficii ale sistemului de operare iOS 9, care urmeaza sa fie lansat in luna septembrie a anului 2015. Puteti vizita website-ul www.servicegsm.ro pentru a fi la curent cu cele mai bune preturi pentru servicii de reparatii telefoane mobile.

De asemenea, va puteti cumpara noul iPhone, care va fi lansat la data de 9 septembrie 2015 si care va veni echipat cu un procesor puternic. Apple ofera solutii avantajoase pentru toti utilizatorii sai, motiv pentru care dispozitivele pe care le produce se numara printre cele mai utilizate.

Leave a Comment