Share Button

Samsung -F8000-Dupa-smart-phone-smart-TVS-a cam sfarsit cu epoca televizoarelor traditionale, care cu doua decenii in urma pareau a fi super high tech. Startul acestui inceput de drum il da compania coreeana Samsung, cu primul Smart TV. Noul televizor Samsung F8000 va ofera mai mult decat placerea de a manui telecomanda, in cautarea programului preferat.

Se pare ca o data cu lansarea celui mai evoluat televizor Samsung, brand-ul asiatic se autodepaseste inca o data. Cu Samsung, nu se mai poate vorbi doar despre un simplu televizor. Noile modele F8000 redefinesc conceptul televizoarelor clasice, datorita celor aproape 400 de aplicatii inovative. Televizoare LED oferte

Cu ajutorul functiilor exclusive Smart Interaction si S-Recommendation, seria 8 LED va ofera tot ce este mai bun in domeniul tehnologiei, tot ce nu a mai fost experimentat de altii inainte. Televizorul Samsung F8000 va da posibilitatea sa va bucurati nu doar de calitatea ireprosabila a imaginilor sau de culorile in tonalitati desprinse parca din realitate. Impreuna cu televizoarele de ultima generatie, veti putea trai o experienta cu adevarat unica.

F8000, Smart TV-ul care va intelege si va anticipeaza gesturile

Televiorul Samsung seria 8 trece de pragul obisnuitelor telecomande si ghidat de indicatiile vocale, este capabil sa selecteze dintre programe sau aplicatii, ceea ce intra in cosul preferintelor voastre. Compania asiatica a reusit sa creeze un televizor cu adevarat inteligent, capabil sa intuiasca si sa deprinda gusturile spectatorilor umani.

Unul dintre punctele forte ale seriei 8 este functia S-Recommendation, un mix intre cele mai populare programe si preferintele utilizatorilor. Bazandu-se pe o analiza completa, precum istoricul canalelor sau al emisiunilor preferate, dar si pe obiceiurile voastre anterioare, F8000 reuseste chiar sa va sugereze o serie de programe de care ati putea fi interesati.

Cu ajutorul acestei functii, televizorul ”intelege” de fapt la ceea ce ati vrea sa va uitati si cand, intocmindu-va un fel de ghid TV.

Seria 8 LED, televizorul care interactioneaza

Un alt element cu totul inovativ este sistemul care recunoaste vocea si reuseste sa interpreteze gesturile utilizatorilor. Televizorul Samsung devine astfel un instrument care faciliteaza interactiunea persoanelor cu programele de televiziune si cu aplicatiile. Acum va puteti simti in sfarsit liberi sa explorati posibilitatile de control si de interactionare cu propriul televizor.

Telecomanda este doar un accesoriu care-si pierde din utilitate, deoarece seria 8 a televizoarelor Samsung va permite sa va exprimati comenzile cu jutorul gesturilor mainii sau cu vocea. Orice comanda este la indemana voastra, fara telecomanda, fara baterii, in cel mai revolutionar mod. Puteti ridica volumul sunetului, puteti schimba canalele, puteti sta linistiti in fotoliu si televizorul va analiza pentru voi, oferindu-va ceea ce se afla pe lista preferintelor voastre.

Smart televizorul pentru care viitorul devine prezent

Fiecare an aduce schimbari radicale in universul tehnologiei si pentru companiile de profil, adaptarea la tendintele evolutive poate constitui o adevarata problema. Samsung insa, aduce in prim plan Smart Tv-ul care nu se teme de viitor. Cu ajutorul performantelor producatorilor si a kitului Evolution, va veti putea actualiza in ritmul in care progreseaza tehnologia.

O data ce ati investit in achizitionarea acestei ”bijuterii”, veti avea prilejul sa traiti experiente unice, anticipand viitorul. Dar acest pas propus de Samsung nu este realizabil fara accesul direct la unul dintre magazinele online, care faciliteaza comercializarea celui mai revolutionar dintre exemplarele ce au fost create vreodata.

Magazinul online Dwyn va intermediaza achizitia directa a ultimului televizor Samsung, la cel mai bun pret existent pe piata, astfel incat economiile voastre sa fie in siguranta.


Articole asemanatoare:
1.Samsung grăbeşte evoluţia gadgeturilor „de purtat“. După Galaxy Gear, urmează în ianuarie 2014 versiunea a doua
2.Samsung Galaxy Gear 2 due for a January 2014 unveil
3.Samsung Sets Sights on TV Apps
4.Samsung May Release Tizen-Based TVs in 2014

optimizare seo

Leave a Comment