Secretele micilor antreprenori, dezvaluite pe AndreiUrsachi.eu

Share Button

Cu totii probabil ca ne-am dorit la un moment dat in viata sa incepem o cariera de antreprenor, prin care sa devenim propriii nostri stapani. Am lucrat o perioada la patron, am vazut cum e, am strans cativa banuti dar, parca ceva ne opreste. Cum anume sa ne depasim aceste limite, care par sa blocheze din start orice initiativa?

Site-ul AndreiUrsachi.eu va va dezvalui cateva dintre secretele antreprenorilor de succes, bazate pe experiente ale unor oameni care au reusit in viata prin propriile forte. Si, ce-i mai important, fara prea multi bani investiti. Au avut insa la inceput un start bun, bazat pe sprijinul unor persoane cu experienta.

Nu există nu pot

Un prim sfat pe care ti-l va da Andrei Ursachi pe site-ul sau este legat de o atitudine proactiva, in sensul in care nu exista obstacol care nu poate fi depasit. Astfel, expresia nu se poate este scoasa din vocabularul celor care doresc sa reuseasca in viata. AndreiUrsachi.eu iti va demonstra contrariul, prin exemple personale de oameni care au reusit pornind efectiv de la zero, doar cu o idee in buzunar si cu mult elan in mapa de proiecte.

optimizare seo

Astfel, acesta este rolul unui antreprenor: sa gaseasca solutii la orice problema, astfel incat afacerea lui sa mearga inainte. Pe de alta parte, Andrei Ursachi te invata ca a esua in afaceri nu reprezinta o eroare capitala si nu este un motiv de demobilizare totala. Dimpotriva, important este sa invatam din greselile noastre, care se pot transforma in solutii la problemele viitoare.

Antreprenoriat fără limită de vârstă

O alta legenda legata de antreprenorii care s-au poticnit la inceput de drum este cel legat de varsta. Oare nu sunt prea batran pentru asta? Dar am, oare, pregatirea necesara? – iata doar cateva intrebari pe care oameni cu idei, poate si cu o experienta de viata si un bagaj de cunostinte superior altora, exista sa intre in lume afacerilor, sfarsind blazati si plafonati la un loc de munca ce nu le mai aduce niciun fel de satisfactii.

Aici, AndreiUrsachi.eu vine si spune ca nu exista o varsta anume pana la care poti intra in afaceri. Indiferent ca esti adolescent sau ai trecut de 50 de ani, antreprenoriatul poate fi o pagina de start in viata oricarui om. Tot ceea ce iti trebuie este putin curaj i perseverenta in a-ti duce la capat o idee.

Cere un sfat

Pe de alta parte, sunt oameni care sunt decisi sa faca pasul spre afaceri, au si ceva bani pusi deoparte, dar intampina diverse blocaje, care ii impiedica sa inainteze asa cum si-ar dori. Din acest punct de vedere, site-ul AndreiUrsachi.eu este locul perfect in care sa ceri un sfat. Ai un formular special pus la dispozitie, pe care poti cere sfatul unui specialist intr-ale afacerilor, atat in ce priveste implementarea planului de afaceri, ca si obtinerea de finantare pentru acesta.

Leave a Comment