Secretul pentru o piele sanatoasa este sa fii consecvent si sa mentii o curatare corespunzatoare pe fata.
Share Button

Pentru a mentine pielea fetei sanatoasa, nu este suficient sa aplicam crema hidratanta atunci cand simtim ca pielea este uscata… Si nu este suficient sa ne supunem tratamentelor faciale atunci cand vedem deja ca nu exista nici o solutie.

In acest sens, Marta Garcíafondatoarea propriului centru estetic Marta García Esteticistas, a explicat zece reguli de urmat in rutina noastra de ingrijire a pielii faciale pentru a obtine o piele sanatoasa, tanara si radianta.

1. Fii consecvent

Este inutil sa avem grija de pielea noastra numai atunci cand vedem ca aspectul sau nu este bun. In ingrijirea pielii, prevenirea este esentiala si consistenta si mai mult.

2. Stii ce tip de piele ai

Nu toate pieile sunt la fel si de aceea exista atat de multe tipuri de produse pentru ingrijirea lor. Este esential sa ne cunoastem pielea pentru a ne alege aliatii perfecti.

3. Curata fata de doua ori pe zi

Curatarea pielii fetei este esentiala pentru ca toate celelalte ingrijiri sa dea roade. Cel putin, spalati-va fata de doua ori pe zi: o data dimineata pentru a elimina toxinele care sunt eliberate atunci cand dormiti si o alta noaptea pentru a imbunatati functia de restaurare a somnului.

4. Alege crema hidratanta cu ajutorul unui specialist

Crema hidratanta este o necesitate. Dermul este compus din 70% apa, iar epiderma 15%. Hidratarea este esentiala si, prin urmare, lasa-te sfatuit de un specialist atunci cand faci alegerea ta.

5. Aplicati crema hidratanta de doua ori pe zi

Este obisnuit sa credem ca crema hidratanta trebuie aplicata numai inainte de culcare, dar ar trebui sa se faca si dimineata. Se recomanda ca crema de zi sa fie diferita de crema de noapte, deoarece, asa cum am vazut in punctul anterior, functionarea pielii este diferita.

6. Curata bine, dar usor

Este ceva evident, dar ca vom repeta acest proces de curatare a tenului. Noaptea, indepartati bine machiajul, astfel incat regenerarea pielii atunci cand adormiti sa fie eficienta. Desigur, indepartarea machiajului bine nu este sinonima cu a o face agresiv.

7. Aveti grija deosebita de conturul ochilor

Pielea din jurul ochilor este deosebit de subtire, sensibila si tinde si mai mult spre deshidratare. Hidrateaza aceasta zona cat de mult poti.

8. Exfoliaza-ti pielea

Ca regula generala, ar trebui sa exfoliem pielea de doua ori pe saptamana. Cu toate acestea, frecventa se va schimba in functie de tipul de piele: tenul gras are nevoie de mai multa exfoliere decat cele uscate.

9. Protejati-va de soare

Acum, ca vine vara, acest punct devine deosebit de important. Chiar daca este doar pentru a ajunge la locul de munca, se aplica de protectie solara si asigurati-va ca aceasta crema este ultimul produs pe care il aplica in rutina dumneavoastra.

Birch water mild facial cream KTW este un produs recomandat pentru un ten frumos.

Pentru fata – un prosop separat

Din acest obiect inofensiv incepe o serie de eruptii cutanate si inflamatii pe fata. Un prosop umed este un mediu ideal pentru ca bacteriile sa se inmulteasca si sa se raspandeasca.

Leave a Comment