Semnificatia Inelelor de Logodna cu 3 Diamante
Share Button

Unul dintre cele mai importante momente din viata unui barbat, este acela in care face marele pas si isi cere partenera in casatorie. Pentru a face acest lucru insa, fiecare barbat indragostit va trebui sa treaca printr-o proba de foc, si anume alegerea inelului de logodna potrivit.

Aceasta este o sarcina extrem de dificila pentru multi barbati, dat fiind faptul ca trebuie sa tina cont de mai multe detalii, cum ar fi alegerea marimii potrivite, alegerea bijuteriei in functie de preferintele partenerei sale, etc.

Pentru ca dorim sa venim in ajutorul barbatilor care doresc sa faca marele pas, am pregatit un ghid care le poate fi de mare ajutor, pentru a face cea mai potrivita alegere.

Ce metal?

O alegere foarte populara este, desigur, aurul de 18 carate. Cu toate acestea, aurul de 9 carate este la fel de rezistent si este folosit din ce in ce mai des pentru a-l face mai accesibil. Este format dintr-o proportie mai mica de aur decat aurul de 18 carate si ofera un raport pret-performanta foarte bun. De asemenea, este posibil sa cumparati inele de logodna din platina. Platina este mai scumpa decat aurul si foarte rezistenta.

Ce culoare?

Alegerea culorii trebuie sa reflecte inca o data personalitatea viitoarei mirese. Daca are obiceiul sa poarte bijuterii din aur alb, ar fi mai bine sa includeti acest fapt in procesul de luare a deciziilor, pentru a fi sigur ca nu gresiti. Acelasi lucru este valabil si pentru toate celelalte culori. Aurul galben este o bijuterie clasica.

Caratul depinde de puritate: cu cat aurul este mai pur, cu atat culoarea este mai intensa. Aceasta culoare aurie este perfecta pentru un ten cald. Aurul alb este alegerea mai moderna si scoate in evidenta diamantul solitar cu un ton pe ton foarte elegant.

In timp, aurul alb tinde sa se ingalbeneasca. Aplicarea unui strat de rodiu la fiecare 3-5 ani este suficienta pentru a da aurului alb stralucirea sa originala. Aurul trandafir este mai cald decat aurul alb si mai original decat aurul galben. Umbra sa delicata sublimeaza un ten mai inchis.

Ce model?

Exista de obicei trei tipuri de modele: solitaire, diamant insotit sau trilogie. Solitarul clasic, cu un singur diamant sau o piatra pretioasa centrala, este un inel cu farmec etern. Nu poti gresi cu acest inel de logodna. In plus, diamantul (derivat din cuvantul grecesc „adamas”: indomabil, invincibil) este cea mai grea si mai rezistenta piatra.

Este semnul final al iubirii. Diamantul insotit este format dintr-o piatra principala (ca in solitar) si pietre laterale sau pietre taiate.

Cu acest model puteti fi sigur ca veti lasa o mare impresie asupra persoanei iubite. Modelul trilogiei este format din 3 pietre principale care reprezinta trecut, prezent si viitor, un inel de logodna simbolic.

Piatra care reprezinta prezentul este intotdeauna cea mai mare si este asezata in centrul celor trei pietre. Pietrele mai mici care o inconjoara pe cea mijlocie reprezinta trecutul si viitorul. In mod alternativ, cele trei pietre pot simboliza si prietenia, dragostea si fidelitatea.

Daca sunteti un cuplu care doreste un sens mai profund in inelul de logodna, inelul de logodna din trei pietre poate fi alegerea potrivita pentru dvs.

Stilurile diferite: de dimensiuni egale, de absolvire traditionala si usor de absolvit

Exista mai multe stiluri diferite de inele de logodna cu 3 diamante, dintre care puteti alege, inclusiv gradarea traditionala, aceeasi si usor absolvita. Cand diamantele au dimensiuni egale, fiecare dintre cele trei diamante are aceeasi greutate in carate.

Inelul de logodna traditional cu trei pietre, de obicei, incorporeaza o greutate centrala a diamantului, egala cu totalul celor doua diamante exterioare.

De exemplu, daca diamantul de centru este de o jumatate de carat, fiecare dintre cele doua diamante exterioare sunt cate un sfert de carat. Pentru persoanele care prefera o absolvire mai mica intre diamante, stilul usor gradat poate fi potrivit.

Cu acest stil, piatra centrala va fi putin mai mare decat celelalte, dar gradul de absolvire variaza de la inel la inel.

Fa o declaratie

Daca celalalt detaliu semnificativ este cautarea unui mod de a iesi in evidenta un pic mai mult din multime sau daca este tipul romantic care vrea ca inelul ei sa spuna o poveste, poate doriti sa luati in considerare inelul de logodna din trei pietre. Inelul de logodna din trei pietre va permite sa obtineti creativitate si exista multe stiluri diferite pentru a alege.

De exemplu, desi multe cupluri aleg diamante pentru toate cele trei pietre dintr-un inel de trei pietre, pietrele laterale (si chiar piatra centrala) pot fi si alte pietre mai ieftine, dar care sa se combine perfect cu piatra centrala.

Daca ea iubeste albastrul, safirul sau zirconul pot fi alegerea perfecta pentru o piatra laterala. Pietrele de nastere sunt de asemenea optiuni semnificative pentru pietrele laterale.

Incadrarea in buget

Daca aveti un buget stabilit pentru un inel de logodna, inelul de logodna din trei pietre poate fi o optiune excelenta pentru dvs. Daca selectati pietre pretioase, spre deosebire de diamante pentru pietrele din jur, acestea ar putea fi mai putin costisitoare decat ar fi trei diamante.

Doar pentru ca folositi pietre pretioase in loc de diamante nu inseamna ca inelul va fi mai putin frumos. Utilizarea unei combinatii de pietre pretioase si un diamant va fi la fel de uimitoare ca un inel cu trei diamante.

Daca aveti in vedere un inel de logodna cu trei pietre, tineti cont de stilul semnificativ al partenerei, de bugetul dvs. si de ceea ce ar insemna pastrarea celor doua pietre pentru voi. Este posibil sa descoperiti doar ca inelul de logodna din trei pietre este simbolul perfect al relatiei voastre.

Leave a Comment