Stailer – noua metoda de a te programa la salonul de infrumusetare

Share Button

Cu totii ne dam seama ca avem nevoie de o schimbare atunci cand cel din oglinda nu mai coincide cu cel din afara ei. Nu este un lucru rau faptul ca iti doresti o schimbare la aspectul tau fizic, insa trebuie sa ceri sfatul si sa apelezi doar la profesionisti.

Felul in care cum arati nu ar trebui sa influenteze parerea nimanui, dar acest lucru se intampla foarte des. Daca stai prost cu timpul si nu cunosti niciun stilist profesionist, foloseste Stailer – noua metoda de a te programa la salonul de infrumusetare.

Saloanele de infrumusetare folosesc tehnici noi si uneori revolutionare pentru par, unghii, epilare, barba, masaj, cosmetica sau machiaj. Stilistii petrec extrem de mult timp la cursuri de perfectionare si urmaresc sa le ofere clientilor doar calitate.

Atunci cand ai nevoie de o schimbare de look este absolut necesar sa mergi la un profesionist. Daca job-ul tau este in domeniul juridic, nu poti aparea in sala cu parul verde sau cu o dunga in spranceana. Este vorba de prestanta si nu de look-uri de vara. Un stilist profesionist nu va recomanda niciodata aceste tipuri de schimbari.

Pe stailer.ro poti cauta toate saloanele de infrumusetare si stilisti din 5 zone ale tarii. Este vorba despre orasele Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj Napoca si Oradea. Din varietatea de optiuni pe care le ai este imposibil sa nu poti alege un salon potrivit nevoilor tale.

Stailer – noua metoda de a te programa la salonul de infrumusetare

Nou si practic, Stailer este site-ul care te aduce mai aproape de stilisti si saloane. Poti verifica serviciile salonului Dufloand din Iasi sau cauta un salon de epilare din Bucuresti. Totul se intampla gratuit, din confortul casei tale sau de la birou. Nu mai pierde timp pretios! Online este mai simplu sa beneficiezi de programarile la salon sau la un stilist profesionist.

In functie de serviciul de care ai nevoie alege salonul preferat!

Serviciile la care poti apela in cadrul platformei stailer.ro sunt atat pentru femei, cat si pentru barbati. Domnii si doamnele se pot programa impreuna la acelasi salon sau la cate unul corespunzator fiecarui gen. Vezi mai multe informatii aici.

Pentru femei sunt disponibile servicii de tuns, vopsit, coafat, tratamente pentru par, epilat periodic si definitiv, pensat, machiaj, stilizare gene si sprancene, cosmetica, masaj facial sau anticelulitic, manichiura/pedichiura si remodelare corporala.

Barbatii au posibilitatea de a se orienta catre servicii de tuns, aranjat, pensat, barba, tratamente pentru par, cosmetica masculina, masaj, manichiura si pedichiura, epilare periodica si definitva.

Nu uitati ca si domnii au nevoie sa fie la fel de ingrijiti ca si doamnele! S-a depasit de mult pragul dintre subiectele sensibile si realitate. In acest caz, tot mai multe saloane si-au aratat interesul pentru relaxarea si rasfatul domnilor.

Chiar si asa, femeile nu au fost lasate in urma. Pentru a putea beneficia impreuna cu persoana iubita de rasfatul din cadrul centrelor de beauty, apeleaza la Stailer – noua metoda de a te programa la salonul de infrumusetare!

optimizare seo

Leave a Comment