Stiati ca uleiul de cocos este un cosmetic natural foarte util?
Share Button

In momentul in care discutam despre cosmetice naturale pentru un ten sanatos, cu siguranta trebuie sa aducem in discutie si uleiul de cocos, care vine cu o multime de beneficii, atat pentru ten, cat si pentru par dar si pentru sanatatea inimii.

Cand vine vorba de sanatatea inimii, a pielii si a parului, uleiul de nuca de cocos extra virgin este de fapt stapanul tuturor uleiurilor saturate. Uleiul de cocos a fost studiat timp de mai multi ani datorita structurii sale biochimice paradoxale.

Fiind constituit din grasimi saturate, s-a presupus ca este natural si nesanatos timp de aproape patruzeci de ani, pana cand oamenii de stiinta au descoperit recent adevarul minunat despre beneficiile sale. Acest ulei, care se pare ca va scade sistemele corpului cu colesterol rau, provocand rezultate insalubre, a fost recent descoperit a fi benefic dincolo de limite.

Da, vorbim despre “uleiul de nuca de cocos extra virgin” care nu contine hidrogenare, rafinament sau dezodorizare. Nuca de cocos sufera extractia uleiului sau printr-un proces de uscare sau udare. Cu toate acestea, aceasta va pastra aroma, gustul, mirosul si prospetimea uleiului, dand astfel o calitate inevitabila virgina. Cititi mai departe pentru a afla mai multe despre beneficiile pe care le veti primi in proportii uluitoare din acest ulei.

Beneficii de ulei de nuca de cocos Extra Virgin pentru piele, par si sanatate

Extracte de ulei de nuca de cocos Beneficii pentru piele

  1. Exista ceva ce acest ulei miracol nu poate face? E greu de spus. Acest ulei a fost folosit de secole in tarile asiatice. Ajuta la curatarea si hidratarea pielii. Spre deosebire de orice lotiuni de hidratare normale care contin apa, acest hidratant natural va asigura umiditatea pielii.
  2. Indeparteaza celulele moarte si intareste tesuturile prezente sub piele.
  3. Este, de asemenea, cunoscut faptul ca este un vindecator mare al ranilor. Oamenii din Panama aplica acest lucru in zonele lor infectate sau chiar beau o cantitate din acest ulei pentru a-i scuti de infectie si pentru a induce recuperarea rapida. Tot ce trebuie sa faceti este sa il aplicati pe zona afectata a pielii.
  4. Cand se utilizeaza in masarea pielii cu alte creme sau lotiuni, poate fi foarte util si poate controla eruptiile cutanate uscate ale pielii sau probleme de piele uscata. Poate fi folosit si pentru a controla si trata eczemele, psoriazisul si alte probleme ale pielii.

Extracte de ulei de nuca de cocos Beneficii pentru par

  1. Vreti sa aduceti un aspect lucios pentru parul dvs? Nu mai cautati, uleiul de nuca de cocos extra virgin face asta. Va hidrateaza parul si curata scalpul.
  2. Uleiul de nuca de cocos contribuie la intarirea radacinilor parului. Masati putin ulei de nuca de cocos inainte de samponare. Acest lucru va va ajuta sa obtineti incurcat parul dupa aceea. Puteti face un masaj cu ulei fierbinte cu ulei de nuca de cocos pentru par stralucitor si puternic . Va va ajuta, de asemenea, cu cresterea parului.

Extracte de ulei de nuca de cocos Beneficii pentru sanatate

Construieste sistemul imunitar:

Primul avantaj al uleiurilor de nuca de cocos virgin este ca va ajuta sa va pregatiti anticorpi si, prin urmare, va imbunatateste sistemul de imunitate. Are proprietati antibacteriene, antifungice si, de asemenea, proprietati antiinflamatorii.

Ajuta inima:

Un studiu din Sri Lanka arata ca ratele de infarct miocardic au scazut de cand au redus consumul de ulei de nuca de cocos. Uleiul de nuca de cocos are in greutate acizi grasi saturati, dar acestia nu sunt “rai” pentru organism. De fapt, poate reduce nivelul colesterolului rau si va poate salva de boli de inima si de a reduce riscul atacurilor de inima.

Ajuta la hipotiroidismul:

Cercetarile arata ca consumul de ulei de nuca de cocos virgin contribuie la controlul si reducerea hipotiroidismului.

Ajuta la scaderea in greutate:

Dupa cum s-a mentionat mai sus, uleiul de nuca de cocos virgin are acizi grasi cu lant mediu care sunt utilizati de organism pentru producerea de energie. Numai putinul este stocat in organism ca grasime. Prin urmare, de fapt, va poate ajuta sa pierdeti in greutate atunci cand sunteti pe o dieta prin oferindu-va de energie.

optimizare seo

Leave a Comment