Tot ce trebuie sa stii despre amanet aur
Share Button

Iti poti transforma rapid aurul in numerar prin procedee foarte simple si usoara. Du aurul intr-un magazin numit si casa de amanet si vei primi bani pentru tot ce inseamna obiect de valoare. Sunt foarte multi oameni care ajung in situatii de criza moment in care au nevoie de bani si apeleaza cu incredere la amanet aur.

Personalul din casele de amanet este pregatit bine si stiu sa avaluze aurul pentru a putea determina corect numarul de karate facand teste de gravura sau teste cu acid pentru a fi siguri de autenticitatea acestuia si cantaresc marfa comunicand pretul care este oferit pentru valoarea descoperita.

Cumparam aur la un pret foarte bun. Astfel vom tine cont si de expertiza pe care o facem asupra aurului si pe care vreti sa il vindeti, si va putem oferi ajutor atat la nivel online cat si cu ajutorul magazinelor in care anumite tranzatii pot fi facute rapid si vei obtine banii cash de care ai nevoie pe moment. Pe langa faptul ca iti oferim si posibilitatea de a vinde direct toate obiectele pe care le ai isi oferim si sansa de a face imprumuturi prin amanetare.

Pentru acest serviciu cantitatea minima de aur acceptat este de 1g. Atunci cand vrei sa vinzi aur, comisionul vairaza intre 0,1 si pana la 0.5 procente avand in vedere si toate promotiile care sunt desfasurate in agentiile in care sunt incheiate contractele.

Te sfatuim ca in momentul in care vrei sa vinzi aur si nu vrei sa faci un imprumut prin amanet este bine sa te asiguri ca bijuteriile pe care le duci sunt in cea mai buna stare. Te asiguram ca poti sa vinzi inclusiv obiecte de aur masiv de mai multe feluri si lanturi, cercei, ceasuri de aur, coronite, bratari, coroane si punti dentare, lanturi siĀ  rupte sau lanturi incurcare, si nimeni nu va zice nimic atata timp cat aurul este valoros si nu este o imitatie.

Procedura de cumparare ofera clientilor confortul de a veni intr-un magazin unde isi pot lasa bunurile contra unor sume de bani. Daca aduci aur de calitate vei pleca cu siguranta cu banii in buzunar. Procesul de amanetare este foarte simplu.

Cumparam aur si in momentul in care in zona ta nu avem niciun magazin putem chiar sa cumparam si online. Daca obiectele pe care le ai satisfac toate cerintele noastre iti vom trimite in mod garantat banii fie prin transfer fie prin alte metode pe care le stabilim de comun acord cu tine. Este cel mai simplu, sigur si usor mod prin care iti poti transforma obiectele de valoare in sume mari de bani.

Daca primesti o oferta buna de la alti concurenti si obiectele ne satisfac cerintele noi va vom face de fiecare data o oferta si mai buna. Acesta este modul prin care noi demonstram ca suntem aici pentru a iti satisface toate cerintele.

La o casa de amanet aur se amaneteaza in general si argint. Pentru ca pretul curent de pe piata la argint este in crestere ai sansa de a transforma bijuteriile in bani.

optimizare seo

Leave a Comment