Tu stii sa scrii un articol seo de calitate?

Share Button

In momentul in care trebuie sa iti cauti un loc de munca, mai mult ca sigur vei ajunge sa vizitezi pagini de internet destinate locurilor de munca, unde vei putea sa gasesti o multime de diferite joburi.

In functie de nivelul de pregatire pe care il ai, sau in functie de abilitatile tale si de cunostintele pe care le ai intr-un anumit domeniu, fara a avea o calificare anume, iti vei putea gasi un job foarte bun.

De exemplu, ai putea sa gasesti un loc de munca unde sa ti se ceara sa scrii articole seo de calitate, iar un asemenea loc de munca, mai mult ca sigur va fi pe placul tau, pentru ca nu vei depune efort fizic, vei acumula si o multime de informatii noi, si vei ajunge sa faci ceva placut, iar in schimb vei fi si platit.

Ei bine, pana atunci insa, te vei intreba daca tu stii sa scrii un articol seo de calitate, si iti vei pune o multime de intrebari despre acest domeniu de activitate, iar raspunsurile pentru toate intrebaarile tale le vei gasi pe pagina http://smartseopack.com/optimizare-seo-articole/.

Daca intr-adevar te atrage un astfel de loc de munca, si vrei sa incepi sa scrii articole seo, mai intai de toate trebuie sa scrii un text original. Cu siguranta nu poti sa pacalesti motoarele de cautare, si sa copiezi texte din alte articole pentru a face articolul tau sa fie interesant, pentru ca vei fi descoperit foarte rapid.

Algoritmii Google te vor depista cat ai clipi, iar astfel vei ajunge sa fii penalizat, iar site-ul pe care ai de gand sa postezi articolul va putea fi chiar inchis temporar, sau mai grav, definitiv.

Deasemenea, in ceea ce priveste informatiile din articol, acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate, iar exprimarea ta sa fie una perfecta, pentru ca persoanele care iti vor citi articolul sa inteleaga rapid despre ce este vorba.

Tocmai din acest motiv, trebuie sa te axezi mai intai pe cititori, pentru ca ei sa inteleaga textul, si abia apoi sa te axezi pe optimizarea pentru Google. Daca articolele sunt de calitate superioara, in mod evident cititorii vor reveni.

Pentru ca textul sa aiba o structura frumoasa si sa fie usor si placut de citit, ar trebui sa folosesti paragrafele, iar un paragraf trebuie sa contina o idee principala.

Ei bine, nu trebuie insa sa uiti sa folosesti cuvintele cheie in articol, iar acestea trebuie sa te gandesti foarte bine cum le plasezi, pentru ca textul sa aiba o forma naturala in primul rand.

Cuvintele cheie ar fi bine sa se regaseasca in puncte cheie ale articolului, precum titlu, primul paragraf al articolului, dar si in ultimul paragraf.

Un articol seo de cea mai buna calitate trebuie sa contina una sau doua poze, care evident sa aiba legatura cu continutul articolelor, iar astfel textul va parea si mai interesant, iar cititorii isi vor aduce mai rapid aminte de articolul tau, si datorita imaginilor vazute.

optimizare seo

Leave a Comment