Ulefone armor – un campion al conditiilor extreme
Share Button

Cu totii incercam sa ne ocupam de smartphone-urile noastre si sa le protejam de daune, dar pentru unii utilizatori acest lucru este aproape imposibil. Daca jobul dvs. presupune munca manuala sau sunteti adepti ai sporturilor extreme, telefonul dvs. este mai vulnerabil la elementele naturii, decat cele mai multe device-uri.

Pentru aceste tipuri de utilizatori, un telefon robust cum ar fi acest Ulefone Armor va fii o achizitie foarte buna. Pentru service telefoane ce asigura depanarea tuturor modelelor de smartphone, intra pe ServiceGsm.ro.

Disponibil de la GearBest la un pret atractiv de £ 122.34 (149.99 / 136.92 €), Armour este certificat IP 68 fiind impermeabil la apa, rezistent la praf, rezistent la socuri si poate rezista la temperaturi de la -40 ° C la 80 ° C. Cu o acoperire din sticla Gorilla Glass 3, ecranul este de asemenea rezistent la zgarieturi superficiale.

Ulefone sustine ca are un semnal foarte puternic datorita unei antene mari si ca modelul de carcasa din plastic ales, combinata cu GPS incorporat si o busola, va fi utila in aer liber. Durata de viata a bateriei este, de asemenea buna,avand  celula de litiu-polimer de 3500mAh si exista un buton dedicat SOS, daca va veti pierde pe undeva.

In alte privinte, acest model nu este cel mai interesant smartphone, dar cu performante rezonabile, va face treaba buna.

Daca va decideti sa mergeti inainte si sa cumparati Ulefone Armor de la GearBest, ar trebui sa fiti pregatiti sa impozitati importul in costul total. Acesta se calculeaza la 20 de procente, indiferent care este valoarea documentelor de expediere, plus o taxa de administrare de aproximativ 11 £.

Designul Ulefone Armor este, probabil, cel mai interesant lucru la acest device. Cu un amestec de TPU si plastic, din policarbonat si cauciuc, nimic nu intra la interiorul acestui smartphone – apa, praf sau alte particule, Ulefone sustine ca foloseste guma impermeabila pentru a atasa carcasa de celelalte componente si folie impermeabila pentru a acoperi orice goluri posibile.

Ecranul tactil a fost de asemenea optimizat pentru a functiona eficient cu degetele umede si a functionat bine in testele initiale.

Ulefone Armor are un rating IP68, ceea ce inseamna ca poate rezista pâna la 1,2 metri scufundat in apa timp de pâna la 30 de minute, dar in propriile teste Ulefone Armor a reusit sa reziste pâna la 1,5 m scufundat in apa.

Carcasa robusta adauga o grosime smartphone-ului, care masoara 12,5 mm la punctul sau cel mai gros. Din fericire, insa, ecranul mai mic decat cel de 4.7in pastreaza dimensiunea generala a telefonului.

Este totusi destul de greu la 195g, dar sunt si alte telefoane mai grele de atat. Fara doar si poate, Ulefon Armor are un design interesant si este usor de recunoscut drept un telefon de anduranta.

Disponibil in negru si portocaliu, acest telefon face parte din categoria “ori il iubesti ori il urasti”, dar suntem siguri ca utilizatorii care doresc sa-si foloseasca smartphone-ul in conditii extreme de vreme si de mediu, nu vor intarzia sa-l achizitioneze. Este de altfel si un telefon foarte ieftin pentru ceea ce poate.

Leave a Comment