Unde gasim cel mai bun plutitor electric ape uzate e-fly?

Share Button

FLOTOR APE MURDARE E-FLYCautarea celor mai bune produse de pe piata seamana usor cu un maraton. Cu totii alergam dupa cele mai bune ocazii, dupa cele mai bune produse si dupa cele mai bune preturi. Insa cele trei variabile nu pot fi gasite la un loc in acelasi magazin, nu-i asa?

Ei bine daca ati raspuns “da, asa este”, atunci se prea poate sa va fi inselat, deoarece noi am gasit solutia in acest caz, chiar pe site-ul www.shop-einstal.ro.

Daca initial pornisem navigarea noastra pe internet in cautarea unui  plutitor electric ape uzate e-fly, treptat am ajuns sa intelegem de fapt ca magazinul in cauza poate oferi mai multe lucruri decat ne-am fi asteptat noi. Asadar, cautarea noastra dupa expresia cheie  plutitor electric ape uzate e-fly ne- a scos in fata diverse rezultate din care noi am ales acest site. Si … surpriza, aici am gasit produsul nostru mult dorit, un flotor plutitor cu cablu cu o lungime de 20 de metri, produs de Mac 3 water systems.

Dintre datele tehnice ale acestui produs putem mentiona faptul ca acesta este un flotor electri, cu cablu PVC, iar dimensiunea produsului este de 100 x 156 mm. Cablul electric este de 3 x 1 mm, protectia este de tip IP 68, tensiunea de lucru este de 220 V, iar temperatura maxima de operare este de 50 de grade Celsius. Curentul maxim este de 10 A, iar acest  plutitor electric ape uzate e-fly este folosit cu precadere pentru umplerea sau golirea incintelor de tipul foselor septice sau a vaselor tampon.

Cand se foloseste acest  plutitor electric ape uzate e-fly?

Acest produs este folosit in cazul apelor murdare uzate si reziduale, iar ca domeniu de utilizare putem mentiona ca produsul poate fi folosit atat in segmentul casnic cat si industrial. Una dintre problemele pe care le putem intampina deseori este apa pluviala, insa chiar si aceste cazuri acest  plutitor electric ape uzate e-fly pare sa faca fata cu brio.

Pe site-ul www.shop-einstal.ro am cautat sa vedem si noi cam ce alte tipuri de echipamente mai pot fi gasite. Acest site insa ne-a uimit profund deoarece toate modelele de produse, chiar si cele mai noi variante ale acestora erau prezente aici. Acest lucru denota interesul specialistilor de aici de a fi in permanenta atenti cu clientii lor si mai mult decat atat profesionalismul de care dau dovada in relatia cu acestia.

Din punct de vedere al pretului am ramas la fel de uimiti deoarece sub nicio forma nu ne-am fi asteptat sa vedem produse atat de performante la preturi atat de accesibile. Faptul ca am gasit aici un  plutitor electric ape uzate e-fly este nimic in comparatie cu centralele termice, cu boilerele, caloriferele, sistemele de incalzire in pardoseala, boilerele si alte astfel de tipuri de produse pe care le-am intalnit aici.

Pentru noi experienta a fost una mai mult decat placuta si tocmai de aceea am decis ca o vom repeta. Cum sezonul rece se apropie cu pasi repezi este aproape imposibil sa nu mai avem nevoie de cate ceva pentru casa noastra.

Leave a Comment